Отворена дискусия > МАГИЯ

Дали магията е за всеки!!!

<< < (3/10) > >>

:
Винаги съм вярвала в магията и в нейното съществувае, ако може да се каже изобщо, че вярвам. По-правилната дума всъщност е ЗНАМ. Но от скоро започнах да се интересувам по-сериозно и да проучвам по-задълбочено въпроса и се радвам, че попаднах на този форум, тъй като преди това попаднах на всякакви налудничави и, очевидно детински мнения и измислици. Имам огромно желание да науча колкото мога повече от вас, чета с интерес всяка една статия и коментар, не смятам, че, веднъж започнала, бих могла да се откажа от това. В крайна сметка това не е просто някакъв спорт или курс по рисуване, на който да се запиша. Но тъй като съм "нова", не може да не се зароди въпросът-в желанието, вярата и упорството ли му е майката, или всеки от вас има по нещо заложено, което да доразвива? Съжалявам за глупавия въпрос, но искам да съм наясно с колкото мога повече неща, преди да се захвана сериозно с това. Както вече казахте по-горе-това не е игра.

blago75:
За мен Магията Мисъл и Действие.Взаимно са свързани и не може едно без друго.

ra4ola:
Магията е наука и трябва много четене и учене преди да се пристъпи към каквото и да било, и както е казал Соломон- предпочитам да съм мъдър преди всичко, останалото ще дойде от самосебе си.

Nyarlathotep:
В магията ако мислиш, че с много четене ще стигнеш до някъде...
 Успех...

Цеци_Вихронрав:
Аз мисля, че точно с много четене и желание се получава. Цял живот съм получавала всичко което поискам с цялата си душа. Не зная как се получава и точно това искам да разбера. Но всичко което съм желала го имам -Факт. Дали Бог ми помага, дали имам Ангел-Хранител или е Магия? Когато приятел е в беда му подарявам камък над който съм се помолила и той действа като талисман. Това му дава куража, че магията може-би е за мен. Остава многото четене и научаването и.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия