Отворена дискусия > КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ

МАГИЯТА НА КРИСТАЛИТЕ

<< < (5/12) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: High Priestess в 25 Октомври 2017 21:17:58, Сряда ---Вероятно знаете как са свързани камъните с чакрите. Ако не, ще разкажа
--- Край на цитат ---

Разкажи. :)

Jadis:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в  8 Декември 2016 20:22:09, Четвъртък ---Обикновено веднъж месечно измивам всичките си камъни с чиста вода и ги слагам на закритата тераса да стоят цяла нощ на лунна светлина. Така хем се пречистват, хем се зареждат. А когато правя талисман на някого избирам камък и го зареждам със собствената си енергия използвайки и наричане.

--- Край на цитат ---
В зависимост от кристала, ги зареждам или на лунна или на слънчева светлина. Но, да си призная най-много обичам да ги оставям на терасата по време на пълнолуние. Кристалите се зареждат и от природните стихии - дъжд, сняг, гръмотевици и светкавици. А едновременно пречистване и зареждане е, ако се сложат в платнена торбичка и се окачат на клон на дърво докато вали дъжд/сняг. Имам много видове кристали, като основно използвам аметист и лапис лазули. С тях си пречиствам и зареждам картите.

ghosty_moon:
Поздрави за подробната информация. [yes]  Аз съм начинаещ и имам няколко скъпоценни камъка, така че това е идеалното нещо, с което мога да започна. Благодаря!!! [wizard]

volk22:
Само да питам: някой работил ли е с отгледани кристали с приложение в бойната магия?

Llure:
Волк, прости невежеството ми, но какво са отгледани кристали? Единственото, което ми хрумва, е да са синтетични...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия