Отворена дискусия > КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ

МАГИЯТА НА КРИСТАЛИТЕ

<< < (3/12) > >>

Fareq:
Камъните са наистина силни...до преди няколко месеца изобщо не им обръщах внимание,но в последствие покрай (тогавашната ми )работата ми започнах да се запознавам с тях - видове, свойства и от любопитство си взех аметист...отделно имам още няколко в нас (подарени още преди години) и мисля и с тях да поработя на по-късен етап...определено има нещо...споменах на един познат за аметиста (не се занимава с магия няма нищо общо с тази сфера) в следствие от разговора ни се разровил из къщи намерил това онова,проверил кое за какво е...до колкото разбрах ( а и сама се убедих) в следствие от няколко седмици спане върху някакъв камък бяха настъпили интересни изменения в мисленето му...

Sirens:
Информацията е много подробна и полезна

Rebeka:
Благодаря за информацията. Баща ми е каменар има уникална колекция от естествени камъни, които прилежно държи в няколко ковчега. Подари ми розов кварц отчупен директно от масив, изключително красив камък. Потърсих из дълбоките енциклопедии на библиотеките у нас, за да намеря значението и свойствата на розовия кварц. Тогава го нарекох за любов. Изпълних ритуала по описание и този камък в началото ми беше изключителна батерия за приятни емоции. Постоянно се презареждах до такава степен, че на моменти не можех да спя. Начинът на почистване на камъка, който прилагах, беше да го измия в морето и да повторя няколко пъти изречения от вида на "Нека вълните вземат всичко лошо от теб и те заредят само с чиста любов и светлина, за да може ти да заредиш мен, а аз да зареждам околните". Последният път, когато отидох до морето по работа естествено посетих крайбрежието с желанието да си почистя талисмана. За мое нещастие нямаше вълнение, а съвсем леко течение, за това забучих камъка в пясъка, за да може да го измият вълните. И тогава изведнъж влезе порив и надигна леко вълнение което ми взе камъка.. той се търкулна и падна съвсем в началото на морето... Бях с токчета.. чудих се.. дали да се събуя да го взема .. та аз не се бях разделяла с камъка от 4 години .. той ме зареждаше, той беше моя талисман.. и тогава просто изчезна ..
За това съм тук надникнах в тази тема и закупих доста камъни .. не са като тези на татко .. но ще им дам живот. Ще следвам указанията на Стейси, ще приложа и някои мои тактики, които използвам и някой ако се интересува мога да споделя.

Цеци_Вихронрав:
Аз също събирам минерали, но и често раздавам. Когато някой близък или не толкова близък е в затруднение все намирам кой от камъните ми може да му помогне, зареждам му го като талисман и го подарявам.

Rebeka:
Цеци здравей Желаеш ли да си споделиш ритуала за зареждане на камъните?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия