Отворена дискусия > МАГИЯ
Психична Атака
Libra777:
Трябва, трябва. А напоследък съм толкова огън, че... Чак пожар. [umnik]
posleden:
Прегръщай дъбови дървета!
Стой под струите на водопад!
Попий в земя,
кога е прясно разорана!
И огънят...
ще намалее, керко.
Jadis:
--- Цитат на: Astaroth в 8 Юли 2020 17:53:32, Сряда ---
--- Цитат на: Jadis в 8 Юли 2020 17:33:42, Сряда ---А в тази липса на защита включва ли се допускането на някого до теб?
--- Край на цитат ---
Това е основата без която не може. Но допускане не означава сляпо доверие.
--- Край на цитат ---
С годините ставам все по-голям интроверт с изразена чувствителност към хорските енергии. Това ме напряга неимуверно и предпочитам да не контактувам и да се държа дръпнато, отколкото да се впускам в нови контакти. Ето например, случка от тази сутрин в кварталната бакалия - продавачката е такава една разговорлива, но без усет кога да спре и започва да фамилиарничи с мен, което мен ме дразни. Наложи се да съм по-остра, за да я отбия.
И не винаги сляпото доверие е причина за несгоди, защото допускаш някого, но един момент той се обръща срещу теб и започва да хапе. Много такива случки имам и не е, защото съм се предоверила, явно има нещо в мен, което провокира отсрещната страна да се държи така. Към момента съм намерила лекът и той е по-малко контакти и капсулиране, защото не мога да рискувам емоционалното си състояние, само заради неспособността ми да се справям с отношенията. Имам работа върху себе си и докато на се усетя, че съм готова и нищо не ме докосва, тогава мога да си покажа носът навън, както се казва.
Astaroth:
--- Цитат на: Jadis в 9 Юли 2020 16:33:06, Четвъртък ---С годините ставам все по-голям интроверт с изразена чувствителност към хорските енергии. Това ме напряга неимуверно и предпочитам да не контактувам и да се държа дръпнато, отколкото да се впускам в нови контакти. Ето например, случка от тази сутрин в кварталната бакалия - продавачката е такава една разговорлива, но без усет кога да спре и започва да фамилиарничи с мен, което мен ме дразни. Наложи се да съм по-остра, за да я отбия.
И не винаги сляпото доверие е причина за несгоди, защото допускаш някого, но един момент той се обръща срещу теб и започва да хапе. Много такива случки имам и не е, защото съм се предоверила, явно има нещо в мен, което провокира отсрещната страна да се държи така. Към момента съм намерила лекът и той е по-малко контакти и капсулиране, защото не мога да рискувам емоционалното си състояние, само заради неспособността ми да се справям с отношенията. Имам работа върху себе си и докато на се усетя, че съм готова и нищо не ме докосва, тогава мога да си покажа носът навън, както се казва.
--- Край на цитат ---
Toва ще работи до един момент, Jadis, защото пълното отцепване от социума е вредно за индивида поради ред причини, често такива, каквито рефлектират и на материално ниво, не само душевно. Хората не са устроени да бъдат сами, неслучайно преди много години едно от най-суровите наказания е било заточението. Казвам ти това от позицията на човек, който в момента има точно 1 приятел с когото контактувам, в смисъл буквално е точно един този, който съм допуснал и знае истини за мен. Дори от семейството ми ме делят хиляди километри, въпреки че се случва да седим на една маса.
Права си, хората се променят... Понякога към по-добро, по-често към по-лошо... Времената са такива може би, не зная. Но определено ако човек поспре за момент и се огледа, няма как да не забележи как по хиляди канали около нас непрестанно витаят злоба, завист и още купища такива от негативния спектър...
Истината е в баланса... Това е най-висшият закон на природата, всичко в нея съществува благодарение на баланс между определени сили. Остави чуждите кораби да акустират в залива на твоя океан, не знаеш какво носят преди да са се доближили. Ако са вражески - разучи внимателно, извлечи ползата и потопи кораба. Недей да изхвърляш нищо с лека ръка. Магьосниците са уникални същества - един от отличителните им знаци е умението да преобразуват едно нещо в друго.
Jadis:
Astaroth, благодаря за окуражителните думи! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия