Отворена дискусия > МАГИЯ

Психична Атака

<< < (2/12) > >>

listentothewild:
Ми предлагам тогава да дадем идеи как да различаваме "психичната атака", а също и действия, с които да я предотвратим?

Цеци_Вихронрав:
listentothewild, даваш трудна задача... Аз още се уча да различавам истинските хора от лицемерите, защото това е на първо място. Да се научиш да не допускаш близо враговете си когато са в очви кожи. От там насетне е по-лесно, но...
Сянка, помагай!

listentothewild:
Точно! 
Идеята ми беше да подкрепим с примери или кой с каквото може да помогне, та да станем по-наблюдателни и да си бъдем в полза едни други. 
При мен е на усещания - в определени случаи чувствам, че човекът отсреща е с нечисти намерения, ама в други ми се губи. Факт е, че всеки вероятно е преминал през подобни ситуации, та... така. Май ще се получи добра дискусия.

Цеци_Вихронрав:
Quote listentothewild ()При мен е на усещания - в определени случаи чувствам, че човекът отсреща е с нечисти намерения, ама в други ми се губи.И аз усещам... И тогава усещах. Просто... Реших, че съм мнителна и се филмирам, та сглупих и се доверих... Извод: Никога да не се съмнявам в усещанията си!

listentothewild:
До този извод вече стигнах и аз! 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия