Отворена дискусия > МАГИЯ
Психична Атака
Neshama:
Интересна тема Понякога човек може да остане много изненадан кой е
манипулаторът и кой е жертвата. Сигурно всеки от вас може да се даде примери.
За мен обаче това са малко относителни понятия. При сблъсък всеки гледа от собствената си
камбанария. Да вземем за пример Левски - за нашия народ той е герой, за османската
империя е бил терорист и мародер Та и с манипулаторите и жертвите така.
theshadow:
Neshama, зависи кой е гледащият от собствената си камбанария като ниво на интелект... Ако някой ама много държи от собствената му камбанария да не отчита цяла поредица от факти... Тогава Левски ще е терорист... Може и турското робство да е било едно приятелско присъствие, докато примерно са били избивани да речем батачаните... Въпрос на интелект, обезпечаващ или не умението да се борави с факти... Никой българин, можещ да мисли, при мисълта за баташкото клане, няма да се съгласи с т.нар. турско присъствие... Но за това се иска умение за боравене с факти... Аналогично за Левски... Знаейки фактите, изводът на тяхна база е, че няма как да е терорист...
Затова и едно от основните средства на манипулаторите е... ЛЪЖАТА... И примерно... Турците лъжат за Левски и готово- враг N1… Ако мине номера, манипулаторът се урежда с кукла на конци, която подскача накъдето и дръпнат конците...
Neshama:
Напълно съм съгласна
Цеци_Вихронрав:
Ей, ама тая тема за Левски и така нареченото турско присъствие ми е болна.
Не съм силна по история, но...
Значи нахълтват ми турците в държавата без да сме ги канили и да сме ги искали, вземат ни кръвен данък, изнасилват жени и девойки и това било присъствие?!? И после Левски терорист???
Ако някой повярва на глупостите за присъствието и "терориста" Левски или не е българин или е пълен идиот!
Дайте да си говорим за психична атака и манипулации без да се дават примери с Левски, А?!
Neshama:
Цеци, просто за това се сетих като пример :)
Да, банално е малко. Аз съм силна по история и не е мястото тук, но
следващият, който говори за присъствие, ще отнесе шутове
Quote posleden ()"тук съм за да дам
Да де, но ако другият не е разбрал правилно целта на влизащия?
Или пък не иска това, дето оня ще му дава?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия