Отворена дискусия > МАГИЯ

Психична Атака

<< < (6/12) > >>

Цеци_Вихронрав:
Quote nelrn ()ако искам само някой да се съгласи с мен без да вредя мога ли да използвам манипулация? и каква?Ако искаш някой да се съгласи с теб... Аз бих ползвала доводи и доказателства, че съм права.
Иначе книгата "Манипулирайте но правилно" е добра в това отношение.
А и... Колкото и да сме честни и коректни ние манипулираме макар и за дребни неща и безобидно близките си... Манипулацията сама по себе си не е нещо лошо, стига да не злоупотребяваме.

nelrn:
ами човекът пуши трева. иска да опита и по-тежки работи. не отбира от доказателства. няма ли за такива някаква манипулация?

Цеци_Вихронрав:
Quote listentothewild ()Според мен манипулация за добро сякаш нямаЯ си помисли пак... Сещам се за две хлапета (мънички на по 2 и 3 години) дето правят муцунки и се четкат насреща ми с хиляди обещания да слушат, само за да им направя палачинки. Това лоша манипулация ли е?
И не, че си изпълняваха обещанието... Това със слушането никога не им се получаваше.

Цеци_Вихронрав:
nelrn, за това не мога да ти помогна. Сянка е психолога, той да каже...

theshadow:
nelrn, няма да стане с манипулация.... Щом е такъв случаят, тогава е необходима помощ от специалисти... Наркотиците са сериозно нещо.... Лесно се затъва в тях, но веднъж затъне ли се, после изходът е много труден и без намесата на специалисти обикновено не се получава....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия