Точно така се чувствах - като шизофренична. Мислех си, че полудявам. Чувах гласовете в главата ми, кънтяха... Понякога виждах и образи, сякаш бях някъде другаде. Имаше една жена, която ми говореше.
Какво се случи..
Катастрофирах и си ударих силно главата. Изпаднала съм в безсъзнание от сътресението. Била съм така около 20 мин. После още два пъти изпадах в безсъзнание от силната болка, която изпитвах, когато се връщах в съзнание.
Когато се ударихме, помня, че чувах виковете около мен, но слабо, сякаш бяха надалече. Исках да отворя очи, да кажа нещо, но не можех. В един момент всичко изчезна и потънах в мрак и не помня нищо до момента, когато предстоеше да се върна в съзнание. Бях ..някъде, не зная къде. Стоях на тъмно, а в далечината, сякаш през процеп, се виждаше силна сетлина, толкова ярка, че не можех да различа нищо, само чувах. Имаше някакви...хора/духове/същества.. не зная, какво бяха, но нещо ми казаха, нещо неприятно, което ме караше да се чувствам така, сякаш тъкмо бях порицана ужасно. Вина...
И после помня думите "време е да се връщаш". Само тях. Опитах се да попитам нещо, беше от сорта :"как ще разберат (кои са те??), че сме катастрофирали ?", но не получих отговор, а започнах да падам, сякаш някой ме изхвърли от небостъргач. Миг преди да се разбия в земята на парчета, просто отворих очи.
После започнах да чувам гласовете. Падах в съня си и се будех изпотена и уплашена. Подскачах цялата от тези усещания. Понякога ми се случваше да не помня къде съм била, а да имам усещането, че сякаш цяла нощ съм била някъде. Летях насън, това беше единственото хубаво нещо, можех да се издигам и да се снишавам.
Но всичко останало беше ужас и често си мислех, че съм си увредила мозъка от удара, че съм полудяла или съм си лепнала шизофрения.
Една вечер чух една жена. Тя ми каза: Сега ще започнеш да падаш, не се страхувай, аз съм тук за това - за да те уча.
Когато изрече това, започнах да падам и отново усещането, че ще се разбия на атоми и молекули в земята. Събудих се почти разплакана. Тогава поисках всичко това да спре, не знаех колко от това е истина и колко е фантазия...
И сега не зная, доколко нещата се случват реално и доколко си въобразявам.
Но не правя кой знае какво - просто медитирам преди заспиване.

Това ме отпуска, понякога сякаш спирам да усещам тялото си.
Имаше дълги месеци, през които се будех уморена, сякаш вместо да почивам, съм хабила енергия. Имало е и такива моменти, когато се опитвам да си спомня нещо важно, сякаш нещо важно съм видяла насън, но не мога. Усещането, че съм била някъде, на друго място, но не помня къде.
Една нощ няма да забравя.. Малко преди да заспя.. Сякаш ми се стори, че имаше нещо като фуния, като обърнато торнадо (дано го обяснявам добре), което се опита да ме завлече, по-скоро енергията ми, но се стреснах, пулсът ми се ускори, събудих се изцяло и фунията изчезна. Понякога усещам, как насъбралата се енергия в главата ми се мести наляво и надясно, люшка се и се е случвало да ми се догади.
Забавяла съм си дишането почти до минимум, сякаш ще спра да вдиша и всяка следваща глъдка е много нарядко.
Причината да се страхувам е това, че не зная, дали няма да пострадам, дали ще успея да се върна, дали няма да умра в съня си или още нещо по-лошо да се случи.
Сънища... имам сънища, които ме предупреждават понякога, макар че никога не мога да разбера смисъла им. Само разбрах, че при мен "гардероб" показва, че някой ще умре и затова си имам обяснение - гардеробът винаги ми е напомнял за ковчег. Брат ми ме затваряше в гардероба и докато бях вътре, имах усещането, че ще ми свърши въздуха и ще умра. Може би затова асоциирам гардероба със смърта.
И така..
Преди време срещнах едни монаси от дружеството за самореализация по криа йога. Те ми дадоха някои неща да практикувам и ми обясниха, че това издигане и стремглаво падане е кундалини, а усещането е такова, защото не умея да контролирам процеса. Казаха, че когато се науча, връщането на кундалини ще е плавно, без усещане за падане.
И така..
Но от доста време не се занимавам с нищо, освен с медитацията вече. Визуализирам светлина - бяла и синя, като на аватара ми. Съумявам да се лекувам с нея, през чакрите. Понякога, когато съм тревожна или тъжна, всичко, от което се нуждая е морето... просто сядам на скалите и след време се чувствам като нова... Водата е моята стихия... Сякаш се сливам с нея. Погледът ми среща само нейната шир и това ме успокоява.
Истината е, че не зная, в какво да вярвам. Съзнанието ми е скептично, усещанията не са. Лутам се между "ти си луда да вярваш в подобни щуротии" и ... " как може да отричаш това, което ти се случва?" ...
Истината е някъде там, дано я открия някой ден, но сега искам да върна онази жена... На какво трябваше да ме научи и защо? Това е въпросът ми ..
И защо имам такива усещания от малка. Защо съм можела да сънувам нещата още преди да се случат. Какво е това, откъде е?
Не искм да върша нищо зло и със сигурност такива вредящи на другите магии не са за мен. Ако реша да опитам да практикувам магия, то тя ще е само за моето лечение и за защита на близките ми от лоши влияния...
В тази насока, има една визуализация... седя на повърхността на морето в поза лотос, но то не е вода, а светлина. Една спирала от свтлина ме обвива от краката до главата, издига се над мен, не мога да видя края й. После създавам кръгове от светлина около близките ми, поставям ги пред мен, един по един, но има някои хора, които не мога да видя, просто сякаш са сенки, не мога да ги видя. Мъча се да ги изчистя от сянката, успявам за кратко, но после пак стават сенки..
Решила съм да успея, поне за мое успокоение, опитвам се да разбера подсъзнателно, какво ми пречи да ги видя... Някакви идеи?
Лек ден ти желая.