Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Кундалини.

<< < (6/8) > >>

LyLyth:
Лудостта е приятна тук, сред хора, които имат нужните разбирания. В неподходяща среда това може да бъде проблем, огромен проблем.
 Имам един преподавател, когото много уважавам, проф. Мавлов. Ако той прочете нещата, които пиша, със сигурност ще ме обяви за луда. Но светът е шарен, неговите убеждения са причината той да бъде това, което е, заедно с всичкия си опит в сферата на науката. Затова е добре да се подбира средата, в която да споделяш този тип преживявания, поне според мен.
 Обяснение.. вече имам частично. При положение, че кислородът в мозъка намалее, нормално е да има такива симптоми.
 Но се радвам, че не го намерих тогава. Много неща се промениха, включително и това, че днес изучавам психология, нещо, от което се бях отказала някога, в името на любовта си, но така и не спрях да го желая.
 Желанията са мотив и цел.

hahav:
myself, какъв е хранителният режим и физическите натоварвания, които трябва да се спазват, за да се издигне Кундалини и като се издигне какво ми помага то ?

LyLyth:
Успявала съм да издигна енергията, използвайки и кулминационния момент на оргазма. Пробвала съм да работя с нея при различните пози в момента, когато достигна до оргазъм, но най-добре ми се получава, когато аз съм отгоре, тогава имам пълен контрол над движенията, темпа и времето, което ми е нужно, за да се настроя. Насочвам цялата си мисъл, концентрацията си, върху центъра в основата на гръбнака. В момента на половия акт това не е никак сложно, игнорирам всичко останало като информация, която постъпва от останалите сетива, изпразвам мислите си и се оставям само на усещанията, няма нищо друго, освен енергията и акта. Малко преди да настъпи оргазмът се подготвям, някак тялото ми се изправя, гръбнакът е прав, но това не е нещо, което правя съзнателно, няма принуда или напрежение в мислите ми или мускулите. Лично аз го усещам като енергия, която се насъбира и изригва нагоре, сякаш се взриява, преминавайки през тялото ми. Когато контролирам процеса по издигане (всичко е секунди, става адски бързо, отне ми време да го постигна, много пъти си прецаквах удоволствието, понякога поетата глъдка въздух не на време, сякаш спира енергията и се разминавам с оргазма, но накрая успях) на енергията, тогава я изчаквам да достигне главата и по-точно седма чакра. В омзи момент поемам дълбоко въздух и задържам въздуха, при което енергията тръгва обратно надолу. Изключително приятно усещане. Обикновено след секс има чувство не само на обкелчение, но и на лека умора от загубата на енергия, поне при мен е така. Но в онези случаи, когато съм практикувала описаното, не се чувствам уморена.

П.П. Държа да кажа, че може би се получава това първо защото познавам добре половинката си, между нас има повече от доверие, повече от разбиране. Познаваме сексуалните си предпочитания, не изпитваме свян един от друг. Най-важното е, че не упражнявам принуда, на него не му се налага да прави каквото и да е по-особено, да застава в някакви пози или нещо от сорта.
 Мисля, че за кундалини има значение.

myself:
Направо ме сърбят пръстите за множеството разнопосочни коментари на горното - кой от кой по-...
 Ма що да не помълчим, в почит към...оргазмите.

LyLyth:

Ще се радвам на коментар.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия