Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Кундалини.
myself:
Quote (RagioL)Благодаря за информацията!
Не е информация, а щрихирани първоначални насоки за работа. Има различни начини, да се издигне кундалини, но очертаващия се за теб е чрез постепенно "дресиране" на тялото и волята.
tattul, внимавай с тона към юзърите.
Всеки има право да избере пътя, както на начина да го извърви. И всеки има право да зададе своите въпроси (за това сме тук), както и да допусне своите грешки.
Никой не е нещо повече или по-качествен от околните.
RagioL:
tattul, как по точно не се приемам? Казвам страничен ефект понеже, не очаквах характера ми ми да се промени до такава степен. В началото просто исках повече сила, енергия, способности, които да ме отличат от другите, сега искам просто познание.А и имам чувството че това което съм бил преди е илюзия, все едно не е съществувало. Очакванията ми са Самадхи.
tattul:
myself, понякога наистина имам хаплив език, но ако изглежда , че се заяждам в случая, не, не е така. Попитах го сериозно и искам да знам. И се радвам, че той ми отговори.
RagioL, каза , че личността ти е "страничен ефект", това предполага, поне за мен, че още не приемаш ставащото напълно. За толкоз време работа ти се развивал и променил. Може да не си го забелязвал в началото, но то се е случило. Ще продължаваш още да се развиваш и променяш, понякога толкова бързо, че лягаш един и ставаш друг. И не характера ти, самия ти се променяш, сам казваш, че всичко, което си бил преди е илюзия... това не е страничен ефект, те онез ефекти са "технически"
Аз пък нищо не исках, поне не такива неща, тръгнах като в мъгла, исках да открия какво ми липсва толкова много години наред. До къде ще стигна също незнам. Нямам очаквания, нито пък претенции, освен когато се заровя в някой или нещо и искам да знам. До като не получа отговор.....ужас..
different:
Ragiol, интересно ми е дали си получил силите и способностите, които си искал
myself, какъв е хранителният режим и физическите натоварвания, които трябва да се спазват, за да се издигне Кундалини
myself:
Quote (different)myself, какъв е хранителният режим и физическите натоварвания, които трябва да се спазват, за да се издигне Кундалини
Виж си ЛС.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия