Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Кундалини.
RagioL:
Някой ако има опит в тази насока. Ако може да ми предложи начин(техника, упражнение) за издигането на кундалини.
tattul:
RagioL, Може ли един въпрос - какво е Кундалини? Заинтригуваме и взех че намерих това из нета! - My WebPage и това..My WebPage, всъщност ако се разровиш из Сайта на Студио 108 има доста неща за четене като извадки, които са конкретни и важЪт!
RagioL:
Кундалини змийската огнена енергия, която спи в основата на гръбнака.А когато бъде събудена трябва да стигне върха на главата, сахасрара
Знам какви са опасностите при издигането на кундалини. Както и да е няма значение сам ще намеря начин за издигането на кундалини. Предположих че няма да ми бъде даден нужния отговор и благодаря все пак! Имам известен опит, ще намеря начин.
tattul:
Ако не ти е даден нужния отговор за теб, или отговора , който ти искаш да чуеш, явно има причина за това. Всички прекрасно знаем всичко, до мига в , който не ни опердашат яко. Само приятелски леко ще те посъветвам, че ако сгафиш "земен" доктор трудно ще оправи.
Бе какво сте се разпищолили всички тука, тоя Кундалини искал да издига, друг бози да бърка кат събира ритуали, трети пъ тайните на елементите искал да разкрива, четвърти , пети. За вас условия на задачата нямали, нещо труд малко да вкарате? Като ви отрежат за нещо, да вземете да се замислите малко , що така? Ми не дай да вирнем обидено нос, щото не са ни потупали по рамото. Ми кой е луд да ви носи отговорността после.??? Тука мама и тате няма. Нито пък някой се прави на важен и на голямо добро утро. Дай да врътнем два ритуала, дай това , дай онова и после ти се изсипва с голямата лопата. ..От къде изскачате такива луди хлапетии, направо ви се чудя!?
ly:
:D tattul mnogo pravilno go kaza no se pak ne e lo6o ot vreme navreme znae6tite da spodelqt sa seki si ima glava daq daite jelanata informaciq ako mojete pa toi da se orpavq kakto sam si preceni i ne samo za konkretniq sly4ai
от coolest : Пиши на кирилица.Няма да ти редактирам поста ,защото половината дори не мога да я разбера!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия