Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Зов за помощ!
myself:
Quote (Denitooo)За миг да се отпусна или разколебая и нещата стават зле.
E, на този етап от развитие, няма друг вариант. Когато развиеш неизявените си способности, когато разбереш и овладееш това, което имаш, няма да има нужда от постоянна концентрация и напрягане - просто ще знаеш какво следва няколко хода напред. Все от някъде се започва....
А за усещането за самотност - много обичам да отговарям с въпрос, нпр: с кого се роди/кой се роди съвместно с теб? Беше сама, но усещането за самотност го нямаше, нали? В мигове на най-голяма радост и най-тежка скръб - с кого едновременно и по еднакъв начин съпреживя? Беше сама, но и никой не можеше да се радва вместо теб, както и да изживее твоята мъка по същия начин и дълбочина. Същото е и в момента на смъртта - пак щи си сама и никой не може да те замести.
Винаги сме сами, независимо с колко човека до нас споделяме битието си. Остава само да се научим как да сме себедостатъчни.
Остави миналото там, където му е мястото - зад гърба си. Вгледай се в този, сегашния момент. Винаги съществуваш тук и сега. Безсмислено е да преживяваш предварително очакванията си към бъдещето - каквото зависи от теб, ще го направиш, за да го подготвиш, но няма гаранция, че ще стане точно същото, което си подготвила.
Ти си тук и сега. Когато това верую стане част от теб, ще успееш да осмислиш и смисъла на всеки свой миг - току-що отминалия, докато четеше, сега ставащото и следващите. Няма нужда да продължавам, казаното е повече от достатъчно и сайта не е за психологическа взаимопомощ.
Denitooo:
Благодаря за насоката,като се замислих си дадох сметка,че не е важно миналото а тук и сега,миналото си е минало,тогава съм мислила по-друг начин,сега е различно и живота ми е различен. Нали чрез нашите мисли и чувства правим тук и сега,както и напред. Каквито мислим отправим за бъдеще,то така ще е.
:
Много се радвам,че си успяла да преодолееш това и това че си се справила сама е много много правилно.Никога запомни от мен,никога не оди при ходжи,циганки и не знам си какви други,защото те както могат да развалят магии,така могат и да правят,да ти навредят ей така нарочно.
abramalin:
Здравей,
твоят случай прлилича на класическо ОБСЕБВАНЕ!Не съм сигурен че сисе оправила.Потърси специалист!
Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия