Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Какво мислите за тази книга?
tattul:
MIM, Кажи сега какво не му харесваш на господин Потър!? Приказка си е и то хубава. За комерсиална.. не знам що я определят като такава. Щото някой е филмирал книгата и го е ударил на печалба? Ми лошо няма. Инак нямаше и да чуем за Хари Потър. Всъщност целия ни живот е комерсиален. Дори и оназ книга там дет разговора в темата тръгна от нея Стотина заклинания. Че кой си продава така хляба? И до колко е истина. Пък и да е..Днес идеите се продават, не се подаряват.Понякога това е тъжно, понякога оправдано. Хората се нуждаят от пари за труда си. Мен ако ме питаш, най- грозна е рекламата, дет се казва душата на измамата..
Jokera:
Два дни преди да попадна на този форум и аз се сдобих с тази книга и то по доста странен начин... е срещу 2 лева и няколко на пръв поглед нелогични; причинно следствени връзки
Не съм вещ в това какво точно е заклинание. Прегледах я набързо и дори като профан в тази област вярвам, че има неща които звучат смисленно. Има рецепти за направа на масла, билкови води и разни други.
Ако нещо детайлно те интересува книгата е налична
NEFERTITI72:
Здравейте някои може ши да ми даде линк към книгата на Силвър Реивън Улф "Да яхнеш сребърна метла" искам да я имам на таблета.Имах я преди но ми изчезна книгата имам предвид.Ще ви бъда много благодарна.
хеката:
И аз харесвам Потър. Между другото тази писателка притежава доста митологични познания. Харесвам също и "Властелина на пръстена","Дневниците на Нарния",но най-голяма фенка съм на "Приключенията на Астерикс и Обеликс".
Exodus:
Xrisinkaa аз я имам тази книга и единственото, което мога да каза за нея е, че само 2-3 от защитните заклинания си струват. Като цяло това е четиво за момичешки парти-преспивания с цел да се почувствате, като силни магьосници. Като цяло заклинанията са от най-слабият вид, но поне са безопасни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия