Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Какво мислите за тази книга?

<< < (3/6) > >>

Fareq:
Аз имам книгата си в личната ми библиотека...не мисля,че има излишно знание...никога незнаеш какво може да ти потрябва Преди време открих на братовчедка ми магия направена с метал.Ест не можех да съм 100% сигурна , но когато се разрових из тази книжка попаднах на описание на ефектите от магии направени с метал - съвпадаха със състоянието и. Дори и ритуала , който и дадох да направи за да премахне ефекта да не е подействал , то имаше ползва от книгата тъй като тя потвърди предположенията ми ( да отбележа до този момент бях улавяла само магии правени с един от 4те основни елемента за първи път ми се случваше да уловя метал) и ми даде допълнителна увереност в собствените ми сили. Няма излишно знание

MIM:
удивена съм.............хари потър,нито съм гледала,нито чела,нямам време за комерсиални простотии,да живее рекламното (жертва)поколение!

tattul:
Май само аз харесвам Хари Потър.... и не го крия, пък не съм комерсиална и не обичам простотиите.

Fareq:
Хаха спокойно не си сам В един период бях мн луда фенка на ХП пишех по форуми ,РПта...даже тръгнах от там Прочитайки първата книга се замислих,че сигурно има и истински книги за магия , които я разглеждат научно и реално...изненадата беше голяма,когато установих,че не са 1 и 2

tattul:
Fareq, бе само аз и ти ли растем още в детската градина!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия