Отворена дискусия > МИСТЕРИИ
Халюциногени
stiiw:
--- Цитат на: BLOT17 в 20 Август 2015 00:04:36, Четвъртък ---При приемане на гъби съветвам да се внимава и от духовна гледна точка и от физична . Хубаво е да има опитен човек с гъбите и окултизма като цяло . Освен да ви пази тялото да не направите нещо нередно може да се наложи да ви вади от много гадни състояния , да ви чисти , да гони гадинчета и т.н. и т.н..
--- Край на цитат ---
в тази връзка с халуцинациите някои знае ли за разботките на военно-промышлен комплекс ген. Калиниченко ?
[/size]
[/size]какво ли има в един такъв тревелиер ?
http://www.tihoplav.ru/dialog/note_F23_01.html
[/size]а колко са на4ините да се прехвърли сребърната нишка в друго тяло ?
[/size]
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: stiiw в 31 Октомври 2017 13:52:17, Вторник ---а колко са на4ините да се прехвърли сребърната нишка в друго тяло ?
--- Край на цитат ---
Ако под сребърна нишка имаш впредвид душа - николко.
Не изчетох материала към който си дал линк понеже самото му заглавие е меко казано несериозно... "Физика на вярата"???
Докато физиката е точна наука. В уйкипедия са го формулирали така: "Физиката е точна наука, което означава, че се занимава с намирането на количествено описание на природните явления. Физиката се основава на теории, които дават ясни, измерими предвиждания. За физични се приемат само експериментални резултати, които могат да бъдат независимо възпроизведени. Такива резултати могат да потвърдят или отхвърлят дадена физична теория. Теоретичната и експерименталната физика са тясно свързани − понякога развитието на физичните теории мотивира провеждането на нови експерименти, а понякога нови експериментални данни провокират създаването на нова теория. За изучаването на природните явления тези два подхода са еднакво важни."
Та докато физиката е точна наука, то вярата е крайно разтегливо понятие. Всеки вярва в нещо различно от останалите. Дори вярващите в Бог, прераждане и т.н. възприемат обекта на своето вярване по различен начин...
--- Цитат на: stiiw в 31 Октомври 2017 13:52:17, Вторник ---какво ли има в един такъв тревелиер ?
--- Край на цитат ---
Какво е тревелиер?
Solomon:
--- Цитат на: stiiw в 31 Октомври 2017 13:52:17, Вторник ---а колко са на4ините да се прехвърли сребърната нишка в друго тяло ?
--- Край на цитат ---
Първото нещо, което ми идва на ум, когато чуя ''сребърна нишка'' е астрално пътуване/излизане извън тялото. Това е нишката, която уж държи връзката меджу астралното и физическото тяло. Нещо като астрално пътуване няма...ъм...всъщност има, де, но не е излизане извън тялото, а илюзия.
Blackwolf:
Въпросът е чисто практически. Ако има "астрално пътуване" (каквото и да е това), то може ли да ти даде неща, които "в тялото си" не можеш. Прим. да си тук, но да видиш нещо, което става прим. на 100 км. от тялото ти. [yahoo]
Ако това е възможно, дебатът дали има или няма "астрално пътуване" е лишен от абсолютно всякакъв смисъл. Ако не е възможно няма въобще защо да хабим думи за това. [victory]
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Blackwolf в 6 Ноември 2017 22:35:37, Понеделник ---Прим. да си тук, но да видиш нещо, което става прим. на 100 км. от тялото ти.
--- Край на цитат ---
Да си тук и да видиш какво става някъде другаде можеш да видиш по много начини. На първо четене ми идват ясновидство и телепатия. Дори описанията които чета за способността да си някъде и да пратиш сокол примерно и да гледаш през неговите очи ми идват като описание на телепатия.Тея астрални пътувания обаче, и видове нишки ми идват много фентъзи. [crazy]
Ако душата ми можеше да излиза от тялото и да се връща е логично в тялото ми да има място ако се посвия да направя място за още една душа. И ако това беше възможно, повярвай щях да го зная... Да съм го усетила инстинктивно някак и щях да намеря местенце в себе си, за да приема душата на котката си в мен когато си отиде... Уви такъв филм няма и аз оставам сама с болката си и със спомена за безусловната любов с която ме обграждаше...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия