Отворена дискусия > МАГИЯ

Предметна псевдомагия

<< < (5/6) > >>

Solomon:

--- Цитат на: posleden в 23 Февруари 2021 22:53:48, Вторник ---Ся, могат ли да се зареждат с енергия предмети или не могат?
Ако могат - колко време ша я държат тая енергия и от какво зависи?
А можем ли да я модулиране тая енергия, сиреч да пишем  с нея, било блокиращи(разрушаващи) резонанси, било обратно засукване?

--- Край на цитат ---
Они сите мое, ма девойчето пита за себепослъгването, сиреч работа со главознанието, она не е питала за работа со Силата. Азе казуем дека ме питат... [yes]

posleden:
Браво, Бероне!Си я каза приказката на место!

Solomon:

--- Цитат на: posleden в 23 Февруари 2021 23:41:34, Вторник ---Браво, Бероне!Си я каза приказката на место!

--- Край на цитат ---
Нема лабаво!  [wizard] Неа да я плашиме ся со сите бабаягински маймунджълъци...първом да земе да опипа почвата, да обуздае чутурата, па после ке я метнеме у филмо...
Нали, Dee2fee?  [yes]

Dee2free:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 23 Февруари 2021 22:22:31, Вторник ---Магията е управление на енергия. Най-вече собствената ти енергия. И ако не можеш да я управляваш и насочваш можеш да си втълпяваш каквото си искаш, ама магия няма да направиш.
--- Край на цитат ---
Така е, но все пак идеята да не си вярваш изобщо, някак не ми звучи особено практична. Вярно, че го има и момента да не можеш нищо и пак да си вярваш, но тук говорех за момента в който най-малкото знаеш какво правиш. Поправете ме ако греша, но аз лично не съм попадала на някого който вярва, че не може нещо и все пак да успява блестящо.

--- Цитат на: posleden в 23 Февруари 2021 22:53:48, Вторник ---Ся, могат ли да се зареждат с енергия предмети или не могат? Ако могат - колко време ша я държат тая енергия и от какво зависи?
--- Край на цитат ---
Сега.. с моите скромни познания, знам че могат, да, но за целта се използват най-вече кристали, тъй като са сред най-добрите проводници за енергия. Колко време ще я „държат“ зависи от това колко често се използват, къде и по какъв начин са разположени докато не се използват и така.. След като се “изтощи“ даден камък следва да бъде пречистен, презареден и програмиран, така че да може да ти помага с това от което имаш нужда.

Dee2free:

--- Цитат на: Solomon в 23 Февруари 2021 23:49:17, Вторник ---Неа да я плашиме ся со сите бабаягински маймунджълъци...първом да земе да опипа почвата, да обуздае чутурата, па после ке я метнеме у филмо... Нали, Dee2fee? 
--- Край на цитат ---

То да ме уплашите не, по-скоро да се позабавлявам, така предфилмово..  [victory]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия