Отворена дискусия > МАГИЯ
Плюсове и минуси на работата в група
MartyD:
Според мен стига да не е проблем да се концентрираш добре.. и разбираш с околните и главната цел е единна..това не би трабвало да е проблем .. оба4е според мен поне ние Българите работим по отдадено в подобна сфера сами .. и влагаме много пове4е в дадената цел отколкото в група..тогава концентрацията ти не е много добре укрепена и се поддаваш на 4увства които дадения ритуал не изисква..Да, има много плюсове като у4енето един от друг .. но колкото и да зву4и бързоразвиващо всъщтност е обратното..сам 4овек би се осъваршенствал много по добре и барзо от колкото в група понеже всеки си има свои ли4ни крайни цели в крайна сметка ..и единственото което на един практикуващ му трябва е насока и помощ от време на време..а за развитието ..времето ще каже!!..
Nyarlathotep:
Не харесвам този тип работа в групи... до сега не съм се включвал в никаква подобна..
Не смятам, че ми трябва каквато и да е помощ... а и групата те прави зависим спрямо тях...
За да оцеляваш качествено в този свят... и занаят... не трябва да разчиташ на други...
Малко или много всеки занимаващ се с някакъв вид магия... (колко се занимават... само те си знаят) е егоист... и би те преебал... ако на нео това му е изгодно.. а понякога едно преебаване... може доста да ти коства..
MIM:
аз бих пробвала в група,нямам опит.но не познавам подобни хора..мисля,че е добре хората 1 да се познават добре и да се харесват.да и да е малка група.
хеката:
"Магията"е самотно занимание. Споделям само толкова колкото съм готова да споделя,работя с темпове които са приемливи за мен и груповите мероприятия са ми крайно неприятни........Но,ме интересува чуждото мнение до толкова до колкото да си сверя часовника. Ако мога да помогна с радост-стига да ми се поиска помощ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия