Отворена дискусия > МАГИЯ
Формулиране на намерението при магическа работа
magic_dream:
tattul просто поисках съвет, за това сме в този форум. Редно е да попитам, няма нищо неудобно и срамно в това, нали така? Благодаря ти все пак, че откликна. Разбирам, че трябва да вложа нещо и от себе си. Не става да разчитам на друг, но един съвет и критика никога не са ми излишни. Моята воля е ясна, просто не си формулирах точно проблема, за което мога единствено да се извиня. Не бих направил нещо с което да навредя на когото и да било и знам със сигурност, че и другият човек има симпатии към мен. Не е само от едната страна и за това го правя и чета какво би било най-подходящо в случая. Защото по нормалния начин просто няма как да стане. Така се случва, че не може да се засечем, поради постоянна заетост от негова страна и това пречи да се запознаем. С няколко думи това е. Имам желанието, макар и по този начин да направя някаква стъпка и да бъда с човека с който ще бъдем наистина щастливи и се харесваме взаимно. Ако мога да получа съвет, като за начинаещ, който тепърва ще започне да се занимава с магия, ще бъда благодарен.
tattul:
magic_dream, редно е да попиташ, редно е да отговоря, така както се пита. Според това, което си написал, ти трябва да създадеш ситуация , в която да се срещнете, а не да привличаш човек до себе си. Вярвам, че когато нещо трябва да се случи, то се случва. Ако смяташ, че си положил всички усилия да намериш начин, да се срещнеш с въпросния човек и ти е необходима....магическа помощ.... , но не мисля така. Но няма да останеш без отговор в случая. А когато видиш човека пред себе си, просто бъди искрен и бъди себе си, думите сами идват в такъв момент. Успех.
magic_dream:
Благодаря ти за съвета. Но просто е невъзможно да се засечем в случая, тук е сложно за обяснение и за това смятам, че това е начинът. Остава само да прочета повече за този вид магия, тъй като отдавна се интересувам но още не съм започнал да я практикувам. Смятам, че темата и форумът са наистина полезни и благодаря също и на създателят. Надявам се да бъде от полза.
stella75:
Напълно съм съгласна с tattul :-)
Цеци_Вихронрав:
В "Поръчки до Вселената" и "Тайната" описват тази техника за изпълняване на желания. Но освен, че трябва да формулираш и заявиш ясно желанието си не трябва да забравяме, че трябва да благодарим. И още нещо важно: трябва в момента на изричането да се чувстваме така все едно вече се е случило. Действа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия