Отворена дискусия > МАГИЯ
Музика и магия
plambambam:
И аз като новак тук ще кажа, че слушам много неща, но това за което се сещам в момента е :
Исихия, ползвам при медитация и различни ритуали, пък и за прочистване на пространството е идеално.
Kamal:
Индиански неща като например Sacred Spirit
Различни индийски мантри също са чудесни. Имат много вибрация в себе си и се усещат по-силно
А като цяло аз слушам музика, за да си успокоя ума, който ми пречи когато практикувам.При медитация ми помага да се съсредоточа и да практикувам със спокоен ум. Както казват мъдреците спокойният ум е като необезпокоено езеро- отразява всичко и нищо не го притеснява (перефразирано малко) В общи линии гласовете в главата ми млъкват да послушат малко Хаха
Krista:
Аз също се разсейвам от музика по време на ритуал. Но по време на медитация често опирам до песни на Evanescence.
Както някой е споменал по-горе тялото, а вярвам дори и съзнанието и мислите на всеки човек имат собствена вибрация. Музиката вибрира заедно с нас и ни насочва. Така гласът на вокала има способността да ме отведе в подсъзнанието ми, където немога да стигна сама.
Понякога от друга страна изпозвам самата песен (без значение стила) като заклинание. Както в миналото ритуалите са били с напяване. Въпреки че да си призная имам ниска успеваемост с тях - предполагам, заради комерса.
Godsmack:
Krista - един съвет,не е нужно да се вслушваш,Но -Evanescence. това е музика по скоро за хора от типа -ЕМО,и тази музика освен за подтискане на мозъка,и за дрогиране не става.опитай с друго,или по добре с тишина
Krista:
На мен ми действа отпускащо - предполагам дрогиращо Но масово, наистина работя на тишина. Музиката ти създава определен свят, и това понякога пречи на добрите резултати.
fnosen:
Попринцип слушам хаус, хип-хоп, друм и бас, трап, поп и кънтри (от време на време)
Основно слушам рок и метал.
Тази песен е новата на Мерилин Менсън, но още не е излязла цялата. Тази част е от един сериал за вещици, който върви в момента.
_uVideoPlayer({`url`:`http://www.youtube.com/watch?v=ycGClZhNRjw`,`width`:`425`,`height`:`355`},`scr356Y1wNMYN`);
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия