Отворена дискусия > МАГИЯ
Музика и магия
chimera:
Магическите свойства на звука , ритъма , музиката , са известни от най-дълбоки времена. Начело с езичеството, всички религии използват магията на звуците и ритмите. Тва не са хорове, тва не са чудесии. Очевидно музиката влияе по некакъв начин. Та по тоя повод въпроса ми е- ползвате ли музика по време на заниманията си с магия? И какво предпочитате, ако ползвате.
onya_deto_e_taen:
Срещу ритуал със симпатична магия със ползвал това:
Halay
Иначе харесвам неща като това:
Oliver Shanti - Tales From The Heart Of Chuang Tzu
Edit:
Ако ми трябва еднообразен "въртящ" се ритъм. Ползвам неща като това:
&hl
Яко психарски са.
Letto:
при перфектни условия е нуйна тишина ти сам си правиш музиката
f0x:
Админ: Пиши без "4" и без "6" в думите. Ако системно не спазваш това изискване, ще те банна. Държа на писането на български език.
Lore:
Лично за мен пеенето е най-добрата алтернатива.
Ако съм добре автоматизирал последователноста на ритуала, не ми е проблем да се вкарам в транс с визуализиране докато пея. Физическото тяло вибрира и усещането е прекрасно.
За тези които искат да опитат този начин - вижте в youtube.com ведическите мантри, има ги в изобилие. С тях ще тренирате гласът си. Най-добре е да започнете с "gayatry mantra". Има и други мантри, но ще си ги подберете сами ако ви се занимава. Доста често ползвам аудио записи за изпадане в транс(тук му викате автохипноза), но те са за лично ползване.
Забелязах че ако трябва да "сканирам" или използвам гадателски методи добре ми се отразяват песните :
"suil a ruin"
повечето от песните на Исихия най-вече Саруяр и Господи Возвах
групата Dargaard Temple of the morning Star и Caverna Obscura
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия