Ох и аз ще пиша...щото се е видяло, че това ще ми е "страстната " седмица.

, ма като чета...не се ядосвам, а ми се ще наистина да дам подкрепа. "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ". Няма как да е иначе.
Освен това, ти толкова ясно си го написала - проблема е в чуждото мнение, какво искаш повече!? Не може да накараш хората да спрат да говорят, нито акъл да дават, с не с един не с пет ритуала. Не може и да помогнеш и на себе си. А този човек, който така безумно обичаш, къде е мила в цялата работа? Той активен ли е и ли пасивно и мързеливо се наслаждава на твоята " безумна" обич? Подкрепяли те, страдали като теб, борили се или просто не му дреме. Ората обичат да приказват, особено ако си нямат работа, хората в случая са и роднини предполагам. Ами вземи тяхното приказване под внимание, излез от ситуацията, в която така дълбоко и емоционално си затънала, погледни се от страни, виж, какво ти носи всичко това? Болка, страдание, гняв. Замисли се пак , този човек до теб ли е?
Когато двама са заедно са, ама наистина заедно във всичко, са сила, която трудно нещо може да победи. Може да ви бутат да падате, да ви хулят, да ви спъват, но заедно ако сте, кое би ви спряло? Ако този човек е гръб за теб, не просто грейка в леглото, кое може да го замени или очерни?
Ако ставаше само с ритуали, да сме се изпотрепали и осакатили като на електронна игра.
Освен това и да успееш с ритуал, знай, че докато не се изчисти дадена ситуация, тя ще те преследва отново след време и така докато ти сама не се пребориш с нея. Това е. Само сама и със собствени сили може да промениш нещата и да обърнеш всичко в твоя полза. Забрави за врачки, мрачки и тем подобни, само спъват във вървежа напред. Ако мислиш, че тук сме такива, грешиш. Не е шега работа. Но и не е болка за умиране

Ся...кво и ние сме страдали тъй, я! Любоф , ох...мале.....