Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

малко помощ?

<< < (3/5) > >>

Cath:
Съвета на Химера е много хубав и аз те съветвам да го последваш. Въпреки това, ако все пак искаш да потърсиш някакво заклинание, съдейки по това, че пишеш във форум за практическа магия, то има много такива за отключване на късмета. Най-разпространени са тези, в които символично се отключва късмета, чрез отключването на катинар и изричането на определена заклинателна формула. След това катинара се пази така, както е отключен. Можеш да потърсиш в тази насока. Успех!

:
благодаря ви за съветите ще направя вс. по силите да го изпълня

MIM:
здравейте,не мога да се концентрирам да направя нищо смислено,с осмиците ли да пробвам,че не се понасям така((

tattul:
MIM, първо какво смислено искаш да направиш? Второ, хубаво е за започнеш с релакс на тялото, постепенно ума. Така започваш да чувстваш себе си различно. Постепенно изучавай концентрацията, ако целиш конкретно упражненията в практиката тук. Наблюдавай всичко около теб, така е по-лесно, притихвай и наблюдавай хората, предметите. незнам как си със времето, но оставай сама - разходка за около половин час, да се усамотиш в стаята....инак главата ти гръмва. постепенно ще се научиш да се отпускаш. Но не се бухай концентрирано да правиш всичко на един път - ще се претовариш и ще ти отиде желанието за всякаква работа :p. С времето и практиката ще се концетрираш от раз и ще си намираш нещата , които са ти нужни от раз.... питаш за осмиците? приятна практика - леко успокоява и леко енергизира, точната дума е тонизира, но и пречиства..Нея спокойно може да я правиш. на мен ми свърши работа. тъкмо ако решиш и твоят опит ще прибавам. После се насочи към Да видим и започни от там - това е основата. ти не си без опит, но тук нещата са свързани и мини по реда им,. успех

MIM:
точно в- да видим,нещо много се расейвам,а са неща които знам как стават,но не и сега,сякаш не съм тук.
 аз нямам проблем с релакса и разходките,а и няма от какво да ми гръмне главата,а времето си е само мое,но имам неприятност,явно от това е.някак трябва да я пренебрегна явно.
 аз имам опит но не и точно в магията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия