Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия?
:
Благодаря ти lia,не знам защо ,но и аз имам чуството ,че грешно е разтълкувала нещо-(макар,че като се замислих се сетих , че имах в къщи един подарък от недоброжелатели-изхвърлих го и смея да твърдя,че се чуствам по-добре )-наистина 4 часа се оказа цялата процедура,дори ще ходя още веднъж,за да се излее както си е по реда на нещата -много "шубе" съм насъбрала -жената се измори с мен.
:
жената ми каза -колкото й оставя
:
Наистина и аз съм на мнение,че единствената сила и енергия се крие в нас самите- но все още е тайна за мен как се отприщтва целият този енергиен поток.Първия път, когато ми лееше куршумът - постоянно се разпръскваше(не разбирам от тези неща. но жената каза .че имам доста страх насъбран-нормално нали затова съм отишла при нея)най -интерестно за мен беше как с такава точност изричаше нещата от отливката -странна работа!Приемам си го като нещо нормално-винаги съм се интересувала от мистиката в живота, в отношенията между хората и т.н. Когато отидох за 2 път- още на второто леене оловото се изля като капка,и определено се чуствам по спокойна вече .
lia имам специална молба към теб-в страницата за номерология ти записах мойте цифрички-с огромно нетърпение очаквам твоя отговор-винаги съм вярвала в предсказанията на числата-и аз работя по цял ден с тях ,но в друга сфера-до сега не са ме разочаровали
macito:
Здравейте,искам да ви попитам дали имам направена магия и ако да,за какво?В семейството ми се случиха някои нещастия,а лично аз нямам успех в любовта.Ще се оправят ли нещата или имам нужда от специализирана помощ?
macito:
Благодаря за бързия отговор.Надявам се всичко да бъде наред за напред:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия