Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия?
love3a3o:
ами аз ? xexe
theshadow:
Krossa, магия нямаш. Имаш бан. Тук не е за деца.
cecci:
Здравейте,искам да попитам имам ли направена магия.Май месец имах среща в нощен клуб с една недоброжелателка,имам странни сънища от време на време и като чели не ми върви.Правих пробата с буркан вода и яйце под главата ми,и се беше надигнала една нишка с по голям завършек разделен на две мехурчета.Благодаря предварително.
Lil:
Quote (921)За да разбереш дали имаш направена магия пробвай да направиш следното нещо... Напълни една прозрачна чаша с вода, напълни една супена лъжица с олио, и я сипи във водата. По принцип олиото е по леко от водата и би трябвало да е над водата. Ако се образува топче от олиото и падне на дъното , това е знак че има направена магия. Точно как действа и какъв е механизъма незная. До сега когато съм правил тея опити винаги олиото ми е стояло от горе.
921 този начин е уникален, преди време пробвах с чешмяна вода и на дъното нямаше топче. Но понеже нещо не ми дава мира от няколко месеца реших да го направя и със светена вода. Първо оставих три капки да капнат в него както е описано във връзката дадена от coolest http://occultroom.blogspot.com/. Повторих, като в светената вода сипах една лъжица олио...и се удивих - една огромна капка застана на дъното. даже не е и капка а бабунка . В момента си зареждам батериите на апарата и при първа възможност ще кача и снимки.
theshadow:
http://vbox7.com/play:a2cefc14
Много силен маг е направил клипа, а водата от бутилката сигурно е светена, защото я олиото какво прави и как само си сменя мястото с водата...
Добре, Lil, постни снимка. Надявам се да е ефектна поне колкото магията с чашите от клипа.
Между другото познаването на физиката не е страшно... Има различно качество на олиото, от там различна плътност на олиото, различно тегло... Има влияние на фактора температура... Има влияние начина на изсипването... Много неща имат влияние... Които могат да дадат различно поведение... И да не са магия, а физика... Е, добре де... И химия... Но не са магия.
То не е само да се опитва, а е и да се знае какво се прави и какво и защо се е получило. Но... Това не е толкова лесна задача. Иначе ментетата не биха преуспявали.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия