Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (13/27) > >>

Селина2262:
Благодаря за отговора! Мисля, че разбирам какво имаш предвид...С подобно странно поведение обаче не се бях сблъсквала до сега и не знам дори как да се държа... Сложна работа!

love3a3o:
Тази вечер на път за вкъщи на спирката докато чаках автобус,стоеше един видимо прилежен възрастен господин.Приближи се до мен и ме заговори и изведнъж ми каза "Имате направена магия",аз не му обърнах внимание,но той продължи "Когато винаги започвате нещо и в последният момент пропада",споделих, че нямам такова наблюдение.Продължи разговора с друга тема, доста интелигентен.Автобуса ми идваше и той ми каза "Запомнете думите ми,човек с човек се среща,може да се срещнем пак,желая ви здраве".Накара ме да се замисля,да превъртам назад за такива моменти,в които плановете ми са пропадали,но едва ли това е чуждо за който и да е.От предните коментари,някой/някоя спомена че с рожденна дата може да се каже има или няма направена магия,ще се радвам да споделите мнение.

stella75:
Енергийното въздействие не е ли магия?

theshadow:
Е=mc на 2 - Айнщайн. Енергия и материя са еквивалентни. Няма отделни понятия материя и енергия. Едно и също е.

:
Здравейте!
 От скоро съм във вашия форум, и то по конкретна причина. Търся някакво логично обяснение на ситуацията, в която се намирам. А именно: от три години насам съм буквално засипана с какви ли не проблеми. Здравословното състояние на близките ми драстично се влошава, спънките и неуспехът ме следват във всичко, с което се захвана, а с партньорът ми, с когото сме заедно от 11 години, имаме 2 деца и, смея да твърдя, истинска любов, сега сме пред раздяла, а отношенията ни са невероятно оптегнати. Да не говорим, че от известно време проявяваме невероятна агресия един към друг, която вече няколко пъти преминава от словесна към физическа. Напълно съм наясно, че човек преживява тежки моменти и кризи в живота си, но ми се струва, че при мен нещата продължават вече твърде дълго и се задълбочават твърде много.
 До сега никога не съм се замисляла сериозно по въпроса дали е възможно да ми е направена магия, и дали наистина има хора, които се занимават с това. Не съм откривала (или поне не съм забелязвала) странни предмети във и около дома си. Но фактът, че проблемите не спират и се увеличават, и по-специално моята неспособност да се справям с тях, ме кара да търся обяснение именно в негативното влияние. Подчертавам "неспособност", тъй като никога не съм се чувствала така слаба и неспособна да управлявам живота си. Усещам как всичко около мен се руши, а аз изпитвам някакво вцепенение, и не мога по никакъв начин да реагирам на случващото се.
 Ще се радвам, ако някой тук може да ми помогне някак - с обяснение, с насока, със съвет, с каквото и да е. Благодаря предварително.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия