Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (9/27) > >>

tattul:
Това с правенето на магия си е направо ...тема за размисъл! Имам ли..нямам ли...А сега де? Ми ако имам!?... Ми ако пък нямам!?... Бе някак си е по-интересно да имам... Я виж как ми се объркват нещата, то явно имам, щото ако нямах , всичко щеше да бъде ок и щях да си щракам с пръсти!!.... Пък ако няма , егати скуката..Ще трябва да ходя при личния лекар и да се редя на опашка в едно със всички баби и дядовци..освен това ще трябва да седна и да си потърся нова работа, да си изчистя къщата сам, сам да си сменя мисленето..пак сам. Лесно е да прехвърляме отговорността на друг или на друго, за неуспехите в нашите лични работи, но никой не пита как да промени това сам.., най-лесно е да имаш "магия". Ако живеехме 12-13-14-15-16-17-18-19 ...век идеално, магията е навсякъде - под прага на къщата, заровена в двора, подметната и така нататък. Суеверието ще се шири поголовно и всичко ще си е на мястото, но тук и сега, но фона на всичко което ни заобикаля и ни носи информация, както и свободен достъп до нея, ни дава шанс , да понаучим това онова и да потърсим отговорите за успехите и за неуспехите вътре в самите нас. Вярно, че има недоброжелатели, вярно , че има такива , които причиняват и такива неща, но преди всичко човек трябва реално и често да се изправи пред себе си и да си зададе въпроса открито - направих ли всичко достатъчно, потрудих ли се, аз имам ли собствена лична вина за ставащото, къде съм сгрешил и когато си зададе тези въпроси , трябва да намери сили да си отговори сам и по възможност , също толкова искрено.

:
Здравейте, имам съмнение за направена магия. Живея на място с кофти хора и суеверни откачалки и колкото и да съм скептична към такъв род дейност (вярвам в магьосници, не вярвам в побъркани селяни, изпозлващи магията катп начин да направят мръсно на някой, който с нищо не го е заслужил). Та така, историята е следната - живея в къща и ако нещо се озове в двора не мога да реша че случайно е попаднало там, а тази сутрин майка ми се разтревожи, защото откри разлято олио на задната ни тераса ( къщата е едноетажна, просто някой е минал през нощта през двора, пръснал е олиото и си е заминал и всички сме сигурни че не дошло от нас. И преди няколко години имахме съмненив за направена магия, тогава беше някакъв парцал, метнат на предната ни тераса, което става лесно и от улицата, докато в сегашния случай е ясно че някой си е правил труда да влиза. Въпроса ми е има ли такава магия и какво, по ангелите искат да направят с нея? Търрсих в интернет за магия с олио и попаднах на тема от форум, където всичко се обясняваше с това че някой съсед случайно си е разлял олиото пред вратата на потърпевшата, но в моя случай е ясно, че не е това. Някакви предположения?

MIM:
извинявай,но ме втрещи,ти толкова ли нищо не разбираш или си търсиш екшън?
 махни бабините деветини(явно семейни(() и мисли с главата си!
 пишеш образовано,но дали мислиш образовано....вземи се в ръце! Tralala,

:
Здравейте !
 Иска ми се да попитам има ли някакво негативно енергийно влияние върху мен или съпруга ми, кармични забрани или нещо друго ?
 Рождените ни дати са - моята :5.8. 1974 / неговата :15.12. 1976

:
Lia благодаря за бързият отговор !
 Питах за магия или друга някаква намеса, защото преди месец някъде ходих при радиестезист ( ако така се пише) , та той ми каза, че имам направена ритуална магия за раздяла и смърт за мен от жена- каза, че може да са или майка или друга жена. Било от преди година и половина и повече.
 Попита ме има ли жена с която мъжът ми да се чува много често - с майка си по три пъти на ден и по-често. От тогава датират и проблемите ни със съпруга ми. Противопоставих се на безцеремонната намеса на родителите му ( предимно майка му) в семейството ни. Но той е като облъчен от тях. За него няма никакъв проблем всяка наша крачка да се свежда до знанието на майка му и да се иска нейното мнение и съответно това да става и негово мнение. И след като се видя , че няма да преклоня глава пред майка му се стигна до постоянни конфликти, отчуждение и в крайна сметка сме разделени от половин година. Все още не сме взели окончателно решение за развод или събиране. Той иска да се съберем, но продължава да натрапва майка си като допълнително колело в семейството ни и при това положение няма как да се съглася да сме заедно. Според него няма нищо нередно в това родителите му да са в час с всяка подробност от живота ни и да имат мнение за всяко нещо касаещо нас или 3 годишния ни син. И разбира се тяхното мнение никога не се подлага на обмисляне и обсъждане , то е вездесъщо.
 Радиестезистът каза, че е изчистил магията. Ля ми два пъти куршум през седмица ( първия път куршумчето се пръсна много , стана малко и без никаква форма). Но идея си нямам какво може това да ми помогне и дали изобщо може. Пълен лаик съм в тези неща. Иска ми се да знам как мога и сама да си помогна. Не държа на всяка цена да се събирам със съпруга ми - нямам му доверие и не виждам как би се отърсил от обсебващата си майка, която му е промила мозъка до такава степен, че не виждам вероятност да прогледне. Постоянно се повтаря рефрена - Ама тя мама за добро..... И съответно колко аз съм била неблагодарна ...........грозна и жалка картинка.
 От друга страна ми се струва , че все още има някакви чувства в нас, съхранени въпреки грозните неща през, който минахме и заради нас и заради детенце би си заслужавало да положим усилия .....но какви?
 Реших да пробвам методите за проверка за магия написани по-горе. При този с олиото всичко си остана отгоре над водата. При този с яйцето обаче съм озадачена. Тази сутрин след като чукнах яйцето в минералната вода в, която беше през нощта, секунди след чукването си беше нормален белтъка. След 20-тина минути когато се върнах в стаята беше станал като леко забулено яйце, беше си на стайна температура. До вечерта се запази така. Ще се опитам да кача снимка. Та така...............а сега накъде ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия