Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (4/27) > >>

:
Не е е чак толкова проста работа да се направи магия.Просто е да стигнеш до вратата на поредния шарлатанин който ще ти вземе пари .Не винаги неудачите и спънките се дължат на магии.

921:
За да разбереш дали имаш направена магия пробвай да направиш следното нещо... Напълни една прозрачна чаша с вода, напълни една супена лъжица с олио, и я сипи във водата. По принцип олиото е по леко от водата и би трябвало да е над водата. Ако се образува топче от олиото и падне на дъното , това е знак че има направена магия. Точно как действа и какъв е механизъма незная. До сега когато съм правил тея опити винаги олиото ми е стояло от горе.
 Ако идеш при някой да ти разваля магията, той трябва точно да ти каже каде се намира, да ти каже колко са направените до сега, от кой , и за какво...кой е поръчителя, кой е извършителя , всичко. Ако това не може да ти каже, определено е шарлатанска работа. Много често магии правят близки познати хора по различни мотиви. Демек ако имаш магия то ти ще познаваш човека, това ще ти е проверка когато отидеш при човека решил да ти я разваля. Всичко се казва точно и конкретно, име, как изглежда, от къде е, за какво е направена магията, къде е поставена магията (нещото, материалната база), всичко с точност. Ако започне да ти дава общи описания дето отговарят хиляди хора и да ти дава двузначни отговори, значи ясна е работата...шарлатанска. Другото което е хората който развалят магия нямат ценоразпис, а каквото му дадеш, и парите се оставят на земята. Нещо от сорта на 2 ,5, лева... на ръка не взимат.
 Успех

love3a3o:
Благодаря за съвета 921,правила съм това с олиото и водата и уж нямам магия,имах това запитване,защото майка ми,ми е разказвала на времето за разваляне на магия на която е присъствала,и ми се стори доста фрапиращо и уверяващо,че има и хора които ти желаят злото

sun:
Здравейте.
 Отскоро се раделих с приятел, който се занимаваше с окултизъм и знам, че не веднъж е прогонвал хора и влияния от живота си с магия.
 Отношенията ни се прекратиха по неприятен за мен повод, и наскоро усетих, че раздялата ни страшно много ми влияе негативно- имам предвид, че откакто това стана, не просто не ми върви, а направо всичко е против мен, колкото и да се старая.
 Днес питах махалото ми дали имам магия и то се подвуоми, но отговорът беше да. Цялата изтръпнах и страшно много ме заполя стомаха.
 Но все пак как да разбера, дали наистина имам магия или е самовнушение, и ако имам- да я премахна???
 Благодаря.

chimera:
За да прогониш някого от живота си, не е необходима магия. Стига хората да забележат лоши качества у "прогонващия".

Ти нямаш магия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия