Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия?
theshadow:
Госпожо, един така успя да "види" своя "практически резултат" по отношение на шумящ найлонов плик, и пликът стана нарочен за дракон... Но докато въпросният човек е възрастен и макар и да не е добре, че си е навредил, то той е навредил със самозаблудата си единствено на своята психика (нали ме разбирате, че убедеността в съществуването на несъществуващи неща не е здравословно), то Вие се заигравате с психиката на собственото си дете.
Като психолог твърдя, че щом детето Ви е реагирало така, то причината не е магия и тук никакви молитви нищо не могат да помогнат. Освен това Вие практически не сте отстранила онова, което е повлияло на психиката на Вашето дете и ще продължите да имате в бъдеще проблеми с отдръпването му от Вас- не е задължително да е чрез истеричен припадък от страна на детето. Трябва да положите усилия да върнете доверието му, като за целта отстраните причината, която е довела до загубата на това доверие. Базисен инстинкт у детето е и ако усещането за безусловна обич не се възстанови, това ще си има своите последствия.
Относно това: Quote (изида)За магията сигурно сте права
Коригирам пола в мнението Ви.
:
Благодаря Ви за съветите! Далеч съм от мисълта, че съм перфектният родител, но се старая, колкото мога. Ще се върна назад във времето и ще потърся евентуалната причина. Пак казвам, че сега вече няма проблеми, детето е жизнерадостно и общително, сънят му е спокоен. Все пак ще послушам съвета Ви на психолог. Благодаря още веднъж.
:
exo
:
ima li nqkoi na liniqa
theshadow:
Miss, ако не спреш да спамиш, рискуваш да те банна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия