Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (23/27) > >>

theshadow:
dushito, не е магия. Ако трие разговори, които сам е водил, това поне на мен ми звучи като да е искал да има неприкосновено лично пространство, за което да е чувствал, че ако го има, това ще дразни Вас като жена. Като сте му вдигнала скандал, общо взето сте му потвърдила опасенията. Самото усещане, че човек е лишен от право на лично пространство не е от най-приятните. Особено ако този човек е и поставен пред избора- да си отстоява ли личното пространство или да е гонен... Нормално е да реагира по неочаквани за Вас самата начини, особено след като сте му наложила варианта- гонен- това при опитите му да продължи да си загражда неприкосновено за Вас негово си лично пространство. Сринала сте го тотално като сте го изгонила и ето така и сте го настроила срещу себе си.

Ако не сте се карали, това също е признак за проблеми. Обикновено означава, че нещо (или пък неща) не е било наред, а никой не го е коментирал и то се е трупало, докато в един момент не е преляло. Скандалите (в умерен вариант- да няма пострадали) са като малките вълни, които регулират напрежението. Малките скандали се преодоляват лесно... Като няма скандали... Няма какво да регулира напрежението... И накрая се стоварва едно голямо скандалище, сравнимо с цунами... Това се преодолява трудно... Или не се преодолява въобще... Зависи от нанесените разрушения...

Но ако решите, че ще се борите за връзката си- трябва да се борите и двамата и да си изясните и останалите неща, които не сте си изяснили и които още не сте си казали... Но не, за да се изспоскарате, а за да се балансирате като взаимоотношения, понеже сега взаимоотношенията между вас са като пропаст...

И най-важното... Някъде четох следното- “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне– твой е завинаги. Ако не се върне– не е бил твой никога…”

dushito:
Много благодаря! Просто всичко за мен е като кошмар, който не свършва и аз не мога да повярвам, че се стигна до там.

:
Здравейте! От няколко дни ви чета, днес се престраших да се регистрирам. Искам да ви попитам, дали имам направена магия. Родена съм на 11 05 1984. Преди около 2 години намерих зад поставката за ключове на стената целофан с някаква изсъхнала кожа вътре. Уплаших се и го изхвърлих през прозореца. Не знам, какво беше и дали е правено за мен или някой друг, но няма как да е попаднало случайно там. Преди с мъжа ми живеехме в чужбина, винаги сме се разбирали и не сме имали сериозни проблеми. Откакто се преместихме в настоящата къща, нещата бавно се сринаха. Спим в отделни стаи, обзела ни е някаква апатия, налегна ни безпаричие. Все си мисля, че е период и ще отмине, и търпеливо чакам, но нещата не се променят
 Дано не съм досадна, но исках да споделя и друго.. Миналата година синът ми, който е на 3 годинки, започна да се буди през нощта и буквално да изпада в истерия. Не го пожелавам и на най-големият си враг! Беше уж адекватен, защото ме разпознаваше, но крещеше, че ме мрази, замерваше ме с всичко, което му попадне под ръка. Още по-лошото беше, че започваше да си блъска главата в стената и едва го удържах. Тези кризи траеха по час, два и започнаха да се случват почти всяка вечер - около 2 часа през нощта. Заведох го да му четат Киприяновите молитви, аз вкъщи му четох Василиевите, ляха му и куршум и още на следващата вечер нещата се оправиха. Ходих при един ходжа, който ми каза, че мъжът ми имал направена магия, даде ми някаква муска, която да разтворя във вода и да поръся вкъщи, но ефект никакъв. Моля ви, ако някой може да ми каже, има ли направено нещо или полудявам.

theshadow:
Достатъчно деца, които са на 3 годинки, изпадат в такива истерични кризи, но причината не е магия, а неправилно отглеждане от страна на майките им. Детето Ви е загубило базовото си доверие във Вас. Причините да се случи това могат да бъдат много и разнообразни. Като се започне от разбиващото Ви се семейство, за което също не е виновна магия. Така магия не се прави. За да ме разберете защо така магия не се прави, ще дам сравнение.

Магията е енергия. Електромагнитна такава. Същият електромагнетизъм го има в светната лампа у дома Ви. Вие си преценете сама какъв е шансът, ако лампата е угасена, тя да светне, ако и четете молитви, подхвърляте й предмети и играете театър пред нея (ритуалът е театър).

Съставна част на мислите е същият този електромагнетизъм. В тялото ни има електромагнитна енергия. Тя, разбира се, е в много малки количества. Но ако сте се интересувала от китайска медицина, ще знаете колко значимо е това всъщност.

Та... Магия нямате. Но имате суеверие и разни шарлатани използват това, за да Ви казват каквото искате да чуете.

Ако имате намерение да се борите, за да си решавате проблемите и да спрете реално разпада на семейството си и разбиването на психиката на детето си, заемете с това директно, вместо да обикаляте по лъжци да Ви замазват трезвия поглед върху ставащото.

В случая посещението при психолог ще Ви е от по-голяма полза.

:
Благодаря Ви за изчерпателния отговор! След четенето на молитвите детето се оправи и вече месеци наред няма подобни проблеми. Щом мога да видя практическия резултат на молитва, ритуал и т.н., аз вярвам в него За магията сигурно сте прав, ще престана да мисля за това, за да не си докарам автомагия накрая.
 Хубав и усмихнат ден Ви желая!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия