Отворена дискусия > МИСТЕРИИ

Айде стига с тая Ванга

<< < (2/5) > >>

different:
Вярвам във Ванга и за мен тя е ВЕЛИКА жена !

:
Химера а известно ли ти е, че Вангелия Гущерова е познавала имената на всеки нов "гост". Била е изследвана от ДС и агенти на КГБ занимаващи се с паранормални изследвания, резултатите не са показани всички. При снимането на документалният за нея филм, е казала на оператора ,че първия ден камерата няма да работи.... лентата после не излязла.... За лечението бъркаш, тя не е лекувала. Но е пращала хората при доктори или лечители които дори не е познавала ( никога не са се срещали,често ги е описвала " иди в еди коя си болница, еди къде си там има един доктор...", на моя позната лично е познала. Сред най-големите и предсказания е кой ще е бъдещият и съпруг и кога той ще умре ( и как). Също и часът на нейната смърт и датата разбира се. Чел съм доста. Да не е познавала на 100%, влияела сее от психоемоционалното си състояние, тя е била с много чепат характер и честолюбива. В интернет още седят кадрите когато се кара на "демократите" които отиват при нея, ако не ме лъже паметта беше нещо от сорта, дали вече не им стигат к*рвите и парите, че още искат. Средностатистически Вангелия познава в около 45% от случаите което си е доста доволно. Айде със здраве

chimera:
Quote (frogfoot)нов "гост"

Зная как действат агентите на ДС, с които е работила. Теб учудва ли те, че е знаела имена и историята на част от хората, идващи при нея (за около 45% от тях)? А мен не ме учудва. След като е замесена ДС не виждам причина да съм учудена.

И понеже Ванга уж не е лекувала, то затова има издадени книги с нейни "лечебни" съвети, които надскачат "иди при еди кой си доктор" и които не бих пробвала.

Това, че е пращала при доктори, които не познава, също не е нещо особено. Дори ти можеш лесно да научиш имена и специалност на доктор, който не познаваш. А колко по-лесно е за агентите на ДС да извадят списък с лекари, лекуващи най-често срещани болести с успех, пък и не чак толкова често срещани?

Липсата на ясновидска дарба на Ванга нагледно:

2010 г. Трета Световна Война. Започнала уж през ноември 2010г. А причината е, че са убити 4 президента през 2008г.
 2011 г. Нямаме си северно полукълбо на земята, заради радиоактивност. А мюсюлманите избиват малкото останали европейци с химическо оръжие.
 2016 г. До тогава нас няма да ни има, понеже мюсюлманите ще са ни доизбили и Европа ще е почти безлюдна.

И т.н. Цялото това безумие още навремето е публикувано по вестници и то не само български такива.

:
Даваш ли си сметка колко хора са минавали през нея всеки ден, тя е мразила ДС . Ти я изкара агент едва ли не. Що се отнася до пророчествата, дотук дори и Кейси не познава на 100% а за мен лично той е номер едно. За третата световна тя отдавна си тече, а северното полукълбо си е замърсено от радиация особено след Фукушима. Това ,че аз и ти не я виждаме е друг въпрос. Вангелия не изпраща при едни и същи специалисти. И каже ли ,че някой ще бъде излекуван то това и става. Има много хора на които е казала, че не може да се помогне. (оттам и омразата към нея). Отдруга страна, пророкуването е сложно поради сложността на времето. Съдба няма като цяло ( обяснявам моя си теория разбира се , на база на личен опит и знания), има вероятности, които ти,аз и всеки друг може да изменя. И понеже всеки може да постъпва по различен начин, това води до"комбинации" които като цяло може и да се предрекат, НО те постоянно се изменят. Като цяло говорим за "ефекта на пеперудата". Не казвам ,че винаги познава и т.н. Но не може с лека ръка да се отречем с един феномен,защото Ванга е такава. И то признат такъв , а такива в световен мащаб не са много....

chimera:
Ти май или не четеш, или не мислиш. Според Ванга, в момента няма живот в северното полукълбо на Земята. Няма живот, не означава, че има радиация и не я виждаме, а че няма живот. И това не е написано като вероятно предположение, а като ФАКТ.

Ванга е работила с ДС. Някои политици на братушките имали слабост към врачките. Затова от родните ДС е създаден образът на баш врачката Ванга, дето много познавала.

Ако Ванга е мразила ДС, респ. комунистите, тогава защо я раздава като по комунистически учебник в предсказанията си:

2076 г. - настъпване на комунизъм.

И този комунизъм според нея настъпва не някъде конкретно като държава, както виждаш. Има предвид настъпване на комунизъм по целия свят. Ванга го раздавала върла комунистка не случайно, а за обслужване на политически интереси на работодателите си.

Идеята за третата световна е идеята на комунизма, че капитализмът е гнила система, която ще се разпадне във война. И след като капиталистическата система се разпадне, ще настъпи комунизъм. Ванга описва времето от 2014 (края на 3 Св. война) до 2076 като разруха в резултат от 3 св. война, чрез която всички разбират колко е лош тоя ми ти капитализъм. Това си е стандартната комунистическа идеология и не е нещо ново под слънцето. Просто трябва малко да се помисли и веднага се открива чии интереси е обслужвала Ванга и да се досети човек как е "познавала".

Ето как е "познавала" Ванга. Ти просто стой малко на опашка пред лекарски кабинет. Заслушай се. Какъв е манталитета на българина? Не се ли запознава по име с всички около себе си? Не си ли казва не само своите болежки и проблеми, но и болежките и проблемите на рода си до десето коляно? Мнозина се оплакват по този начин, за да си убият времето, докато чакат да им дойде реда при лекаря.

За среща с Ванга опашка имало ли е? Имало е. Агенти на ДС на опашката дали е имало, предвид този български манталитет да се говори за проблеми и за болести с всички на опашката, ти как мислиш? Ако не е имало агенти от ДС, Ванга не би познавала.

И кой е казал, че отхвърлям с лека ръка Ванга. Отхвърлям я с тежка ръка. Категорично.

Кейси е такъв мошеник, който дори не желая да го коментирам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия