Отворена дискусия > МИСТЕРИИ

Айде стига с тая Ванга

<< < (5/5)

Цеци_Вихронрав:
Напълно съм съгласна с chimera.
 Когато баща ми се удави, го намериха на 8-мия ден и беше неузнаваем. Аз бях дете. Моята баба в мъката си не повярва, че това е трупа на баща ми и тръгна по врачки. Отиде и при Ванга. Тя и казала, че е заминал зад граница и ще се върне на 10-тата или на 15-тата г. От там почнаха и проблемите. На 10-тата г. от смъртта на татко реших да се женя. И като се почна: "Ама не бързай, още... Нека да дочакаме баща ти да се върне..." Толкова нерви изхабих докато вразумя баба си и докато и обясня, че от оня свят още никой не се е върнал. И всичко това заради Ванга.
 А иначе ние Българите да не видим нещо и го копираме. Французите си имат Жана д'Арк - ние Ванга. Все си мисля, че Жана д'Арк , с гласовете които е чувала, с манията за величие (била избрана от Бог да пази Франция), и неконтролируемата агресия ( как иначе да си обясниш, че 14-годишно момиче се впускало в неравен бой с големи мъже), е имала параноидна шизофрения. Поне такива са признаците. А Французите я обявиха за светица. Ние пък да не останем назад си издигнахме Ванга за такава.
 Може и да не съм права, но така мисля.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия