Отворена дискусия > МИСТЕРИИ
Айде стига с тая Ванга
theshadow:
Може би защото ако брат ти заеква и отиде при Ванга за това, а Ванга му каже, че е дошъл при нея, защото има проблем с комшиите, какъвто той няма, таковата, руснаците със суеверие от високите етажи никога няма да и обърнат на Ванга дори грам внимание. Няма защо те да се отпуснат и да доверят държавни тайни на непознаваща ясновидка.
Dorian:
Файда са имали службите и то голяма от Ванга. Освен вече казаното, тя е изкарвала и много пари от народеца ни, съответно е давала част от приходите някъде някъде. Та те мутрите доста по-късно използваха тази схема,измислена от ДС, с гледачките, за допълнителен доход,да има за кафета дет се вика.
:
Разгледах част от коментарите и реших и аз да се включа в темата.
Според мен Ванга е добър манипулатор който е успявал да стигне до същноста на един човек. Така тя говори точно това което иска да чуе човека пред нея, и успява да го забаламоса - Това е моето мнение, не съм заставал пред Ванга никога, но колкото и да ми разправят няма да по вярвам.
Коментара ми не е с цел да се заяждам, просто съвсем лично мнение.
Delta:
Това, че Ванга е имала вземане-даване с ДС и СССР е ясно (поне на мен и повечето тук, както виждам). Но да е чак шарлатанка, която да няма и грам ясновидски способности не ми се вярва. Или пък тя наистина е това, което е описано в поста на потребителя преди мен...
Аз имам непряк опит с Ванга и пряк с две различни... ясновидки (или както искате ги наречете).
За едната имам съмнение, че стана това, което тя каза поради внушение, т.е. успя да ми внуши, че ако направя еди какво си, ще стане еди що си ( за хубави неща иде реч, за изцеление). И то стана; мисля обаче, че е било плод на силната ми вяра, че ще стане.
За другата не мога да коментирам, опирала съм няколко пъти до нея, помагала ми е, на моменти е била съвсем конкретна в детайлите...
Рядко ходя при нея, обикновено, когато много съм на зор. Обикновено се доверявам на инстинктите си.
На баба Ванга лека и пръст.
:
Е то кой нямаше общо с ДС тогава( говорим за по-значими фигури, все едно да си в САЩ и да нямаш общо с ЦРУили ФБР), не изкарвайте полицейщината наяве само в СССР, тя е навсякъде, на практика всеки общественик ако мога така да кажа , без ДС... ами не става. разликата е била в кой отдел си и колко си съвестен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия