Отворена дискусия > МИСТЕРИИ
Айде стига с тая Ванга
:
че какво лошо има ако настъпи комунизъм :D , слава на пролетариата, всички народи -събуждайте се и т.н. ( да не се бърка с тоталитаризъм моля):D:D:D. ОК де сега сериозно, има хора на които е помогнала и това си е истина, а що се отнася до Кейси може и аз да не съм запознат достатъчно по въпроса и моля Химера да ми предостави малко за него или да ме упъти за инфо , мерси предварително.
chimera:
frogfoot, какъв комунизъм като по учебник на партията, ако Ванга наистина нямаше общо с ДС?
Ако от ДС не са се постарали да има хора, на които Ванга е помогнала, братушките дали щяха да се вържат? Но говорим не за заслуги на Ванга, а за заслуги на лекари, проучени от ДС.
За Кейси няма да коментирам. Писах вече, че е мошеник. Прекалено е прозрачен в лъжите си. Достатъчно е да се чете и да се анализира прочетеното, за да се види за какво иде реч. Като се започне от Атлантида, продължи се с духовете и се приключи с т.нар. негови пророчества.
tattul:
Специално за Ванга - помогнала е на моя много близка роднина, която няма нищо общо с ДС, лекуващите лекари и братушките....ДС, няма как да знае какво се крие на тавана на моята баба и едва ли и е в приоритетите, но Баба ти Ванга е знаела и си го е поискала.., та...в онез времена и Вангите и Поповете бяха с ДС. Едно време е имало лов на вещици, тук е имало ДС, та или си с тях или си...
chimera:
Споделено е на някой подходящ от опашката. Аз зная как Ванга си е получавала информацията там, където е познавала. Не е ясновидски. Всяко нейно познаване е демонстрация за братушките, а не нещо друго. Съжалявам.
За поповете не ми се коментира, нито убийствата им, за които получават смешни присъди от 4-5 годинки, нито педофилията им, за която им се спуска чадър, нищо. По-добре не навлизай в тази смрад, tattul. Наистина не искам повече нищо да коментирам. И без това написах в повече. Няма да се включвам повече по темата.
Delta:
И какво им дреме на агентите от ДС защо примерно брат ми е започнал да заеква, че да ходи да казва на Ванга, че тя да каже на майка ми... глупости.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия