Отворена дискусия > МИСТЕРИИ
Науката е разкрила напускането на тялото
Delta:
Когато дъщеря ми беше само на 5 мес забременях. Тя ми беше второ дете... и заради това и по други причини решихме с мъжа ми да абортирам. В деня на интервенцията беше адска жега, таткото и бебето ме чакаха в двора на болницата, на една пейка. Аз бях ужасно изнервена и протеснена за бебето, защото не се дишаше от горещина.
Упоиха ме, усетих се как се унасям. В един момент, не знам след колко време усетих как се нося във въздуха, близо до тавана. Не виждах много добре, защото наоколо имаше много ярка светлина, а и аз бях нависоко, до тавана. Бързах да изляза, измъкнах се през вратата, въпреки, че беше затворена. Понесох се по коридора, излязох в двора и "седнах" на пейката до бебето. Видах как мъжа ми и даваше водичка и после и покри лицето с една тънка пелена, да не и блести слънцето в очите. Държеше я на десния си лакът.
Чувството беше много реалистично. Когато се прибрахме му разказах и той 5 мин ме гледа втрещено... изплаши се нещо :))) Но ми потвърди, че каквото съм видяла и чула е било така.
7h3cr0w:
Чела съм много статии за астралната проекция, но наистина е много интересно. Вярно и аз съм имала такова чувство но искам да опит. Някой да има повече инфо ? Между другото гледайте филма : Isidious ... В него става въпрос за нещо подобно. :))
different:
Когато успях да изляза от тялото си стана напълно неочаквано и непланувано. Просто си стана. Сега когато правя всякакви опити и насилвам нещата не се получава. Заспивам. Дори да излизам след това не помня нищо.
fnosen:
И аз съм чувал, че това обикновено се случва чрез хипноза, транс, медитация . . . тялото трябва да е в покой, а мислите да са насочени в обекта, който искаме да достигнем.
Delta:
Сянка, специално за теб
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия