Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Училище за магове рекламира измамни SMS за магии

<< < (2/2)

mai4eto666:
Радвам се тогава,че тък има истински хора

Nyarlathotep:
Абе... нека си стои... имам предвид... това е информация която сам е решил да сподели... нека си блъска главата после...
 Че туко виж, се окаже в помощ на някои който му мисли мръсно...
 (този някой после искам да ме ореди с стекче от 2литрови нестеа, но да не са горски плодове) Аз днес попаднах на един особен случей.. който го следят ДАНС.. а Ватикана му пращат агенти да му тровят живота...

MIM:
Лиана Гринауей пише за техно магии,но това с ЕГН-тата е само за риби,все още неизпържени((

:
Жалко, че има достатъчно суеверни и дори отчаяни хора, които да повярват и подхранват подобни шарлатани. Това, според мен скоро няма да спре, за съжаление. После защо хората остават разочаровани и дори обидени от магията? Как иначе, когато тя има такава лоша "реклама" ?!

Delta:
Искрено се дивя на хората, които шпродължават да вярват, особено на тези шарлатани по телевизията, които успешно се саморекламират. РПи такава информация, как има още хора, които да си дават от залъка, за да ги лъжат?! Може би отчаянието води до това...

За "врач, баяч, ясновидец, чародей" и т.н. признавам човек, който помага на хората и за това се знае не от рекламата по телевизията, а от хората; признавам такъв, пред чиято врата има хора от всички краища на страната и славата му се носи от уста на уста, а не от канал на канал. И най-вече такъв, който за такъв вид услуги тарифата е "ако имаш на сърце, колкото имаш на сърце и колкото и каквото имаш възможност да дадеш за отплата". Аз познавам една такава. Помагала ми е. И то не с копито на прах от 2 годишен бял козел с кафеви ленти :)))))))

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия