Отворена дискусия > МИСТЕРИИ

Разкрито е единственото безсмъртно същество на Земята

<< < (3/4) > >>

Aurelia:
Безсмъртието ме плаши точно толкова, колкото и смъртта. Ако животът стане неограничен, то ще се изгуби част от неговата ценност. Крайният срок, който ни е поставен, го прави по-вълнуващ, по-спонтанен и изненадващ. И все пак не бих отказала доста по-дълъг живот, има толкова неща, които искам да науча и да опозная, че едва ли даденото ми време някога ще стигне.

MartyD:
Като вси4ко останало безсмъртието има както своите плюсове така и своите минуси .. зву4и както толкова изкушаващо така и плашещо..например това никога да не разбереш какво е да отидеш в "другия свят" трябва да си егоист ,единак и да се задоволяваш от това какво ти предостава развитиет ти на това място за да го копнееш и наслаждаваш напълно на безсмъртието!!..

Nyarlathotep:
Човек трябва да има ум функциониращ по определен начин, за да няма против безсмъртието...
 Лично аз не бих отказал да живея безсмъртен живот... ще мога да видя и направя толкова много неща.. за които времето от един живот, никога не би ми достигнало...
 Загуба на близки хора не ме плаши.. тъй че..готов съм да рискувам с вечността... но под безсмъртие аз разбирам наистина вечно съществуване... без никакъв начин да умреш... или да бъдеш наранен физически... (ще мога да зяпам черните дупки XD)

blago75:
Когато не умреш няма да се развиеш в по-високо астрално ниво и ще блуждаеш в ниските нива без да се докоснеш до необятната вселена и да разбереш всички нейни тайни.Смъртта е преход.

Nyarlathotep:
Както и пунктоацията...
 Не виждам какво ти пречи докато си живееш вечно, да познаеш всички тайни на вселената...
 Науката ще се развие достатъчно след 1 000 000 години, за да нямаш проблеми с познаването на тези тайни...
 А ти ще си си безсмъртен... времето няма да ти е проблем

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия