Отворена дискусия > ШАМАНИЗЪМ
История за моята дарба на екстрасенс.:)
Cernunnos:
Здравей, Сехмет. Благодаря за бързия отговор! Не се бях замислял за родовата памет. Сега като обърна внимание наистина и дядо ми и баща ми са с някви странни и грозни носове. Ще ги попитам дали и те не са имали приятелки злобни волейболистки. Има логика в това, защото съм чувал, че децата плащат за греховете на родители и роднини надолу по рода. Трябва да и простя на бившата, защото не искам и моите деца да са с цъфнали носове. Ужасно е, ако всичко наистина се повтаря. Само като си представя като се събираме родата какво ще е. Някакво фрийк шоу... изкривени, наритани от живота влъхви. Брутални таласъми. Не, не, права си. Ще и звънна днес да се видим за да и кажа, че и прощавам и искам да се съберем отново. А относно сока от тръндамуняк, да продължавам ли да се мажа?
chimera:
Пак да те питам, секмет, къде са ти познанията по психопатология и кви молитви и кви пет лева та гонят? богито и мишкото да не ти са аналог на духа от вълшебната лампа нещо?! Една молитва и оня слушка и изпълнява 3 желания. Или не знаеш какво е тва налудна продукция, щото си минала покрай университета, ама много отдалече или ако имаш диплома по психология, то е взета с преписване.
chimera:
Не ти личи да си научила нещо от психологията. И си дошла тук очевидно с идеята да се рекламираш. Това е единствената причина да си в този форум.
А и аз не искам да споря с теб. Ако имаш поне малко усет на психолог (знания видях, че нямаш), ти трябва да мислиш за доброто на хората, а не за това какви вреди да им нанасяш. Щото уверявам те, ни бог, ни ангели, не са духът от вълшебната лампа и не изпълняват желания. Като цяло, пишеш на ниво, което съставлява навреда на всеки, който ще ти се върже.
Казахме ли, че във Вселената има ответен удар? Ти цената на навредата, дето я гласиш, как ще я плащаш?
Libra777:
Ех, Химера, сега заради теб няма да отидем на тези просветлителни семинари никога [wizard]
Solomon:
--- Цитат на: Libra777 в 21 Април 2023 22:16:51, Петък ---Ех, Химера, сега заради теб няма да отидем на тези просветлителни семинари никога [wizard]
--- Край на цитат ---
Да бее, тамън ми се доходи на семинар да науча някоя друга молитва и....тцтцтцтц..... [wizard] [wizard] Поне да бяхме научили колко струват тез семинари...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия