Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам нужда от вашата помощ!
Libra777:
"В депресия е, но кой знае защо"
Ъмм, депресията не работи точно както си мислиш... [umnik]
Spirit:
Въпроса тук не беше за нейните състояния, просто споменах депресията й като едно от многото и състояния, може и да не е било депресия, тя е свикнала по един или друг начин да върти хората на малкото си пръстче и да я носят на тепсия, а като не стане вече се прибегваше към други мерки, още от малка е практикувала тези неща! Въпроса тук беше, че имам направено зло на главата си и не само на моята и за това се обръщам към вас за помощ! Иначе за нея много мога да говоря и ще се хванете за главите какви ги е вършила, но не искам!
Libra777:
Бившата ти съпруга е минала през нещо тегавоо... Получило се е в следствие на емоционална травма; както се казва, "врътнала е" в даден момент, но не е родена такава. Състоянието ѝ определено е сериозно и има нужда повече от помощ, отколкото от осъдителност.
Ще ти пиша на лично съобщение да те питам 2-3 неща, защото това, което виждам, не ми се струва подходящо за обсъждане в откритата зона. [umnik]
Solomon:
Spirit,
Магия имаш, силна точно колкото пощипване...нещо с цел да нямаш деца от тази твоя приятелка и да не срещаш други жени...нещо такова ми се върти...Бившата ти жена много ревнува от приятелката ти.
Отделно си много напрегнат, постоянно на тръни, като опънато платно си, търсиш място да се усамотиш. Ще е добре да се поотпуснеш малко, да се успокоиш. Намери си нещо да те успокоява, да релакснеш...
Ако пазиш муската за която говориш - интересно ми е да видя какво пише на нея...
Spirit:
Здравей, Solomon! Муската, която бабата ми даде не знам какво пишеше в нея и на как в език е, каза ми да не я отварям и след 40 дена да я хвърля в течаща вода, а муската, която е била в шишето с вода, което дъщеря ми е плиснала върху вратата за нея не знам, детето само каза че е имало вътре листче хартия с арабски надписи или нещо такова! Опитвам се да се отпусна, обаче тая ми е постоянно пред очите, а не искам изобщо нито да я виждам, нито да я чувам! Кошмари сънувам почти всяка нощ, да напрегнат съм и то много, но се опитвам да се държа като пич и да си направя нещата по нормален начин за разлика от други хора(знаете кого визирам), обаче все нещо ме срива психически, а не съм луд…!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия