ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Самочувствие

<< < (4/5) > >>

Libra777:

--- Цитат на: Solomon в 22 Декември 2022 02:59:23, Четвъртък ---
--- Цитат на: Libra777 в 22 Декември 2022 01:39:17, Четвъртък ---Ако не си фен на дългия, досаден път, тогава може да пробваш със сигили. Да се научи да внушаваш на себе си нещо достатъчно убедително, че мозъкът ти да повярва в него и да започне да действа сякаш то е истина. И по този начин да го превърне в истина. 
--- Край на цитат ---
Това не е начинът по който сигилите действат...

--- Край на цитат ---
Трудно ще подействат по друг начин, ако те първа започваш да се занимаваш с магия и това ти е най-най-първият опит.  [wizard]

Libra777:

--- Цитат на: Solomon в 22 Декември 2022 02:57:52, Четвъртък ---Също, да имаш самочувствие не е твоя "отговорност"...самочувствието, когато е естествено такова, си е следствие от нещо...не е нещо, което хората по принцип целенасочено изграждат...то си идва покрай следването на целите, примерно, или покрай някакви случайни случки.

--- Край на цитат ---
Ако не е твоя отговорност, то чия е? Искаш да кажеш, че не може целенасочено да се повлияе на самочувствието ли?

Solar:

--- Цитат на: Astaroth в 22 Декември 2022 17:26:54, Четвъртък ---Мисля, че задълбах ненужно, за което се извинявам... ситуацията около мен леко ми е замъглила преценката и не биваше да навлизам в излишни обяснения и конфликти. Вчера почина моята скъпа Миси на 16 години и то нелепо. Беше едно от най-любвеобвилните котенца, които съм виждал... все още ми е трудно да го приема. Все едно се откъсна нещо живо от мен и вече го няма... прощавай, ако съм те засегнал с нещо, Солар... 😔

--- Край на цитат ---

Съжалявам за котенцето ти, Астарот! Давам ти една виртуална прегръдка! Надявам се скоро време да ти стане по-леко.

Solomon:

--- Цитат на: Libra777 в 22 Декември 2022 18:04:21, Четвъртък ---Трудно ще подействат по друг начин, ако те първа започваш да се занимаваш с магия и това ти е най-най-първият опит. 
--- Край на цитат ---
Със сигил магията се задава цел на несъзнаваното, която то да следва...няма нищо общо със самовнушението. Няма причина да "не работи". По-просто от това няма накъде. И все пак отнякъде трябва да се почне...

Libra777:
Явно трябва всички да използваме термините от големите дебели учебници, за да ни се разбират правилно думите.  [wizard]
Казах абсолютно същото, което и ти, но вместо "на ниво несъзнавано", аз използвах простичката дума "мозък". Същият процес. Същата идея. Същият път. Различни думи

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия