Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Мотивация
Libra777:
Благодаря, Химера! [wizard]
Карате си е моето любимо нещо, да. Винаги ще бъде, аз винаги ще бъда каратист. Имам проблем с тези проклети състезания, на които ходя зорлем... Но без тях на този етап не може.
Таа, налягам си парцалите, стягам се за световното и се надявам да се класирам добре, за да ме оставят след това да поема малко въздух [umnik]
Libra777:
Мисля, че намерих отговора на въпроса си.
Възможно е да заобичаш определен процес, ако схванеш смисъла, философията, същността му. Без да погледнеш на него задълбочено и без да се опиташ да обхванеш всичките му аспекти, ще продължиш да виждаш само негативите. Създаваш бариера между себе си и него, слагаш го в графа "лошо" и всичко свързано с него ти носи кофти усещания.
Ако гледаш като кон с капаци на даден проблем и отказваш да възприемаш нова информация, а си знаеш своето, мнението ти няма как да се промени.
...
Не стигнах сама до отговора. Бил е под носа ми през цялото време, но ми е трябвало побутване от друг човек, от друга ситуация, която практически няма нищо общо с карате. Разпознах модела, процеса, видях, че начинът за промяна е абсолютно същият. [witch]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия