Отворена дискусия > МИСТЕРИИ

По следите на котките...

<< < (3/4) > >>

NEFERTITI72:
И аз съм голяма почитателка на котките и винаги ги е имало краи мен.И сега имам две котенца еднаото е котка другото котарак.Котарачето е по-привързано към мен а котката обича само да ми се гали и глези но не ми позволява да я взема в ръце.А до сега всички котки които съм имала са били силно привързани към мен независимо от пола им.Тези не мога да ги разбера защо се получава така някак ми е много странно и понякога даже неловко,че това се случва на мен.Ето ги като по-малки на снимка.

Цеци_Вихронрав:
NEFERTITI72, много са ти красиви котките. Едната ти котка не ти позволява да я вземеш в ръце, защото така и ограничаваш движенията. Един вид и отнемаш свободата, а тя още не е готова да ти се довери. С времето, ако не настоваш много (ако го правиш я плашиш), тя сама ще почна да се качва в скута ти. И аз сега така опитомявам едно малко коте на работното си място. В момента сме на фаза, да ходи подире ми като пале и да дава да го помолвам по главата. И мен котките са ме обичали винаги, но това малкото ми се опъва...
 Чела ли си "Малкият принц" на Екзюпери? Разказа за лисичето ми е любим. Та и с котките така... Трябва бавно, полека да градите доверие и приятелство.

NEFERTITI72:
И аз на това се надявам с времето да ми се довери.А котарачето с него се разбираме добре .Преди гато живеех в пловдив имах два котарака единия беше малко своенравен а другия по-малкия си беше моето котенце не ходеше при други хора само при мен.Помагаше ми за мигрената да ми мине по-бързо.Но когато се прибрах на село изчезнаха. Първо единия после и другия,в Пловдив ги гледах в апартамент а на село бяха пуснати на свобода и изчезнаха.

NEFERTITI72:
Ето снимки на предишните ми китенца първия е Котюн а втория Мацко по ред на снимките

NEFERTITI72:
Това е Мацко които беше моето котенце.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия