Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Може ли да обясните какво точно се е случило?
feniks75:
Това ми заприличва на вестник " лична драма".Психиката е функция на силната воля.Ако продължаваш да се самосъжаляваш,защото така ми звучиш ще рухнеш. ::O
Surela:
--- Цитат ---Психиката е функция на силната воля
--- Край на цитат ---
С това съм съгласна, това и правя.Не се самосъжалявам, аз съм със силна воля - търся решение, додето напусна работа.
Редактирах се. Всичко, което ми се случва е плод на господинчо силен телепат, и неговите деяния-сливания, вкл. и психичните му проблеми/заболяване уж леко, което той призна/.
Смятам, че излизам от поредния удар. Искам да се предпазя от друг.
Благодаря за мнението, feniks75!
Няма да рухна, но пък и не съм съгласна той да ме ползва за опитна мишка за целите си. Просто чета мнения тук на хора, разбиращи от това, за да се защитя.
Grey:
Здравейте, Surela.Това, че чуваш гласове, не е изолиран случай. Имам множество познати с подобни дарби. Не бих си позволил да давам съвети, а по-скоро какво бих направил на твое място.Информацията е най-голямата сила. Нужно е да станеш по добра от него за да се защитиш. Има хиляди енергийни и веществени защити които могат да се приложат при теб.
Неприятното при енергийните защити е, че използват собствената ти енергия. Ако не се усетиш какво става навреме, се получава енергиен пробив и вредата е налице. Вторите се настройват и изготвят индивидуално за всеки човек. Неприятното е че и те се изтощават и не са вечни.
При теб вероятно собствената ти енергия е на много ниски нива и не можеш да подържаш каквата и да е енергийна защита за по-дълго време. Това разбира се може да се подобри с работа и упражнения върху себе си.
Това което описваш е по-скоро опит за обсебване отколкото сливане. Варианта за защита е добре прецизирана и осмислена атака, която да унищожи връзките и част от възможностите на извършителя.
Мощно средство за защита са вибрационните редове. За да се изучат и съставят правилно, отнема няколко месеца всекидневно четене и упражнения. Чрез тях можеш да си помогнеш сама, без чужда помощ. При някои отнема и цяла година.
Трябва много четене за да се научиш да управляваш, да спираш и допускаш чужди гласове в главата си. Да чуваш е по-скоро дарба от колкото проклятие.
С вибрационен ред, можеш да махнеш всякакво нежелано въздействие върху себе си. Поради нарушеният природен закон (не прави зло на нито едно живо същество) този който ти е причинил енергийното въздействие ще пострада сериозно. След това ще трябва да се научиш да прекъсваш нежелани връзки към хора... Разрешено е да си защитаваш, без да приемаш негативи от своите действия. С лекота можеш да го върнеш в "първи клас" на развитието му и той да загуби значително количество от неосъзнатите си сили.
Вероятно въпросният човек извършва неосъзнати опити за обсебване и енергиен вампиризъм. Привързва жертвите си към себе си, поради недостатъчна собствена енергия.
Surela:
Grey, благодаря за отговора. Искам да уточня, че аз не `чувам гласове` в общия смисъл на кукувците. А фрази само, и то конкретно от този човек, от насилствена телепатия породена от него. Както и сливането бе насилствено. Друг телепат не познавам. Аз така всъщност разбрах, че имам лека телепатия, много преди сливането. Бях написала пример, но го изтрих. Ще го напиша пак. Този човек е бил обсебен от мен /казаха ми го на 3-та год/, искал ме за своя жена, при все че знае че съм семейна. Аз не му обръщам внимание, защото аз нищо не търся, по стечение на обстоятелствата работим заедно. Той е пред развод и си търси жена, при която да се измести да живее, за жалост в обсега му попадам аз, случайно при раб.среща.
Веднъж съм била на авт.спирка, той минал с колата си, момента когато аз се готвя да се качвам, аз чух че някой бибитка, но не е задължително да е за мен, пък и твърдо съм решила да се кача в град.тр-рт.
В този момент, той явно разочарован от моя избор, изказва телепат. мисъл " Аз съм Иван, обърни се" . Този сигнал-мисъл аз го улавям, но си поемам обичайния ежедневен живот, и не му отдавам ник. значение -случва ми се за първи път и нищо не зная. Много време след това "Иван" ме пита говорно защо еди-кой си ден като минах, не се обърна, не чу ли това, аз съм силен телепат, а се качи в автобуса, а не при мен в колата да си поговорим. И така после е последвало сливането/без аз да разбера какво е/, под претекст че разваля люб.магия, сътворена лично от него, за да страдам, както него съм била накарала да `страда`??? Неправилно съм се съгласила тогава, но под влияние на раб.стрес и енергиен натиск така се случи. Аз нищо не искам, нито го искам за мъж, нито искам да му вредя, само искам енергийно да не съм зависима от него, в т.ч. и телепатично, за това че е силен телепат има много доказателства , вкл. потвърдени от дългогодишни негови колеги. Аз ще напусна, изчаквам удобен момент. Просто искам да ме остави на мира. Волю-неволю ще трябва да се науча на защити, понякога ми се получава.
Преди това имал такава "връзка" с др. жена мома, пак на това раб.място, сам то разказа, жената му споделила че имала усещането че някой я наблюдава, той е невероятно болестно ревнив-патология, освен другото псих.заболяване. И когато отишла на др.място да работи се прекъснал енергийния контакт - разпаднала се връзката, наречена от него телеп.любов.
Surela:
И обсебване е било налице, и телепатия, и сливане /чрез малко физ.разстояние и ч/з телепатия/. 3 в 1. Гади ми се .
Това твърдя от позиция на преживяното/ 3+1+ години раб.живот/, може да не го дефинирам правилно, но така го усещам.
--- Цитат на: Irka в 14 Октомври 2021 09:59:47, Четвъртък ---Случаят е интересен и относно мненията на Сянка бих казала, че има хора със заложени възможности, които се отключват при силен стрес. До тогава ги ползват по интуиция. Не зная защо , но мисля, че повечето стават зли , психопати от разкрилите се пред тях възможности. Няма кой да ги насочи и се самообучават. Миналата година попаднах на жена , която е родена вещица. Има огромна сила, но не го знае. Озлобена е от живота и наранява хора около себе си, дори го прави с удоволствие. Страх ме е да си помисля, ако тази жена разбере с какъв потенциал разполага и започне да го прилага.
--- Край на цитат ---
Да той е такъв, няк.дарба по рожд.+озлобен от живота, от изневерите на жена му. Вероятно и друго, не знам и не ме интересува.Понякога се опитва с някоя телепатична фраза колко ме обича. Нямам думи просто. Потрес и досада.
--------------
А отделно си разследва минали събития в раб. ни среда много преди аз да постъпя, които са му навредили безвъзвратно.
Той е наясно, че м/у нас нищо не ще има, в реалния живот не ми е досаждал, но вече по енергийните въпроси нищо не мога да кажа, но ги усещам тия моменти.,/ съвсем пресен пример от седмицата- 08.11-12-11.-когато имаше програмирана ситуация, аз бях 1-н от участниците в нея не по мое желание, вече няколко такива сит-и преживях / Там какво би го спряло? риторично. То е все едно да си в морето, и да те удари мощна висока вълна. Какво ще стори човек? Освен да си поеме дълбоко въздух, да се гмурне, и да се остави на гребена й... И да не допуска други вълни. Че ще напусна работа спор няма, удобен момент чакам, скоро ще е.
И още куп други ритуали, `заклинания`, въпроси що така правя, а не онака, проверки, предупреждения дали не го лъжа, и заплахи срещу сина ми, който е ученик, минаха през моя мозък..., посадени от него .Ненормалник. Сигурно има по-точен термин в психиатрията. Вид психическо насилие - този е психически насилник, даже това определение му е слабо.Човекът изля гнева си трупан от жена му за 20 и колко год., и всичките си`дарби на ходжа`-/те разделяли емоциите на гняв, страх, смях и т.н. и имали двама Господаря - Господ Бог и Сатан/, и неправилно приети от него съвети от приятели, в/у мен.
Съвсем осъзнати действия от негова страна с/у мен. Точно определение му се даде - социопат / толкова отвратена съм/. Никой друг досега през живота ми не ме е отвращавал толкова много с деянията си срещу мен. Тук ще кажа нещо наум. Добре че устоях и нищо ми няма на разсъдъка.
Този `човек`, освен че може да генерира отрицателен заряд на енергията и да го предаде на жертвата си/нещо което лично изпитах и той потвърди м.л./. Така също безпроблемно чете мисли, но по-лошото е че придава свои мисли, в т.ч.негативни, също го изпитах, и по този начин осъществява насилствено сливане за своите цели. /Пример: избира си кандидат-жена, избработил си е `механизъм`чрез това сливане да я провери мислено дали не го лъже, И чак тогава щяла да стане негова жена. Патология. Без думи. Миналата година като започна това/вече съм убедена / сливане, на мен щял да ми пусне някакво духче в мозъка, което щяло още в зародиш да провери къде и дали го лъжа. Др.пример: Мисли за Дева Мария. И пр. и пр. /Мога да напиша още подробности как човекът нахлу в личното ми пространство и живот ,и насили психиката ми да му ги разкажа, действие нетипично за трезвомислещ човек, но не е нужно./ Опитваше се да ми вмени чувство на вина за неща, които не съм. и пр. и пр.
Няма нужда смятам от повече коментари...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия