Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Може ли да обясните какво точно се е случило?
Astaroth:
--- Цитат на: Irka в 14 Октомври 2021 09:59:47, Четвъртък ---Случаят е интересен и относно мненията на Сянка бих казала, че има хора със заложени възможности, които се отключват при силен стрес. До тогава ги ползват по интуиция. Не зная защо , но мисля, че повечето стават зли , психопати от разкрилите се пред тях възможности. Няма кой да ги насочи и се самообучават. Миналата година попаднах на жена , която е родена вещица. Има огромна сила, но не го знае. Озлобена е от живота и наранява хора около себе си, дори го прави с удоволствие. Страх ме е да си помисля, ако тази жена разбере с какъв потенциал разполага и започне да го прилага.
--- Край на цитат ---
+1
Surela:
Помогнахте ми да намеря обяснение на нещата за себе си, и да погледна по друг начин/под друг ъгъл/ на преживяното.
Аз взех решение откъде да започна промяната при мен.
Бъдете здрави!
Surela:
Миналото лято, започвайки това принудително сливане, аз бях под въздействието на голям стрес. Два месеца работих сама.
Възползвайки се от това мое състояние на слабост, и човешката ми доброта, той започна "процедурата". Ясно си спомням думите му:"Ти си ми нужна, за да мога аз да се изчистя."
След поредния удар-сливане предната седмица, дано се е финализирал . Усещането бе все едно насила ме е натикал във фризер, зареден с отрицателен заряд-енергия, и аз сама трябва да се измъкна оттам във времето, работейки едновременно с хората, които той разследва.
Цеци_Вихронрав:
Тръгвам на работа, но довечера късно или утре сутрин ще ти пиша. Въртят ми се разни идеи за защита в главата
Solomon:
Surela, може ли повече детайли за сливането?
Ще те помоля да опишеш всичките си "сеанси" с него - волеви и неволеви и какво-що ти е споделял. Какви спомени вижда, какво точно търси и т.н.
Най-важното - какви са ти усещанията при тези сеанси (физически, психически...а бе всичко да което се сетиш)...кои усещания са предизвикани от него и кои са "страничен ефект" от сливането.
Ако ти е по-удобно - пиши на лични...ще гледам да отговоря скоро време...
За сеансите - ако може максимално детайлно - пъ кое време, къде, с каква продължителност, ако има специална подготовка/ритуална част и т.н....И за други въздействия - също...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия