Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Може ли да обясните какво точно се е случило?
Surela:
Явно ще трябва да се науча на медитация.
Писаха ми за заключване с цип по Дона Идън против енергийни вмешателства. това е лесно.
Отделно православно християнство - молитва, посещение на храм, светена вода и тамян.
theshadow:
Християнството с молитвите, храмовете... Заключванията срещу енергийни вмешателства и прочието... Те освен да го разсмеят, друго няма да постигнат...
Просто не бива да изпадате в транс - това е единственият адекватен начин да го спрете... Удържите ли този фронт- това е достатъчно при неговото ниво на умения...
Surela:
Тогава ми каза, че също е вярващ като мен.
Но имал двама господаря, единият Господ Бог, другият - чието име не трябва да споменаваме.
И че като се ядосал, се активирал вторият.
Понякога ми казва/по телепатия/, че му било неудобно да дойде да ми обясни какво е разкрил / имаше подозрение за магия зазидана в стената, а те са стари постройки или колега, който е зъл човек - ами попитах аз, ако злият човек си ти?, " - Мислиш ли? - бе отговорът" - подозирал мен, но се увери, че не съм аз, а просто имам лека телепатия/ /, да съм отишла аз при него да ми обясни.
А аз дори не знаех за тази си телепатия, нямам др. такива познати. Аз предпочитам нормалните разговори между хората, и неведнъж му го казах.
Не искам да комуникирам по телепатия.
--- Цитат на: theshadow в 4 Август 2021 15:37:10, Сряда --- Християнството с молитвите, храмовете... Заключванията срещу енергийни вмешателства и прочието... Те освен да го разсмеят, друго няма да постигнат... Просто не бива да изпадате в транс - това е единственият адекватен начин да го спрете... Удържите ли този фронт- това е достатъчно при неговото ниво на умения...
--- Край на цитат ---
theshadow:
Относно това:
Ако успея да не "чувам" тези послания, ще е стъпка напред.
Ако чувате послания по този начин, който описвате, не е на добре... Писах по-горе - сливането може да увреди психиката... Опасно е... Съжалявам...
Това, което ви се е случило и продължава да ви се случва, то е негативна последица от неправилно изпълнено сливане от този човек... Този човек лесно ще се покрие (никой няма да повярва за неговите възможности), а всичките негативи по увредената психика на вас ще останат, ако не вземете правилните мерки...
Не вземете ли тези мерки, които ще ви опиша, то проблемът ви с разпада на психиката може да се задълбочи... Реалността може да се разпадне за вас... Вместо нея да влезете в кошмар от несъществуващи неща, които обаче само за вас ще бъдат жестока реалност...
Казвам го най-отговорно като черен маг, който е причинявал такива увреди- от тук насетне медицина трябва... Защото първоначално е било магия, но магията е ударила и си е заминала- магията си е отишна... И е останала само увредата от магията... А тази увреда е физическа... Затова, като е физическа, то нея и я оправят само лекари, а не друга магия...
Знам, че е неприятно и у нашите географски ширини е едва ли не краят на света, ако човек тръгне да се грижи за психиката си, но трябва да преборите тези чувства и да се погрижите за себе си максимално бързо... Отивате при джи пи-то си... Вземате направление за психиатър... На психиатъра споделяте за проблема с чуването на послания по телепатия... Искате да предпише лечение, с което да спре разпада на психиката ви и правите-струвате, но следвате лечението на лекаря... То ще помогне да се възстановите от причиненото ви увреждане...
Пазите се от изпадане в транс, за да не допуснете пак този човек да върши сливане... И се борите да останете в реалността... Винаги трябва да следите коя е реалността... И трябва да се задържите в реалността... Това е много важен момент... Иначе все едно го оставяте по своеобразен начин да спечели чрез увреждането на психиката ви и да ви причини по този начин страдание...
И този човек- сменете обстановката... Дръжте го физически далеч от себе си...
Цеци_Вихронрав:
Напоследък рядко влизам във форума, но темата ме заинтригува и притесни.Мисля, че освен съветите на Сянка да се научите да медитирате и се придържате към реалността може да си направите и защита която да попречи на следващи сливания.Когато сте в близост с този човек си представете, че сте вътре в балон. Като сапунените мехури които правят децата. Но вашият мехур нека бъде огледален. Идеята е енергията която той насочва към Вас, за да направи сливане да се отрази в балона и да се върне към него.Това е лесно за изпълнение и при все, че не е най-силната защита все пак е някаква.Може да си купите и кристал на висулка. Най-обикновен планински кристал, не струват повече от 5 лева. Като го купите го измийте в студена вода и го наречете да Ви пази от сливане. Когато усетите, че въпросният колега се опитва да общува с Вас телепатично просто докоснете кристала и си представете как връзката се къса.И не спирайте да търсите друга работа която да Ви отдалечи от въпросният колега.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия