ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Истината за живота - Димитър Янкулов
posleden:
Умът няма предели, събарят ни телесни недъзи и психически зависимости. Аз нямам роднини, дом и семейство. Тръгнал съм си сам от тях. Няма за кого да живея. Не споделям ничия любов. Сега лежа - предаде ме вестибуларният апарат. Но така лежейки, взех болката от едно момиче. Утре пак ще я взема. Значи съм потребен! Усмихнат съм днес.
Astaroth:
--- Цитат на: posleden в 27 Март 2021 22:27:56, Събота ---Умът няма предели, събарят ни телесни недъзи и психически зависимости. Аз нямам роднини, дом и семейство. Тръгна съм си сам от тях. Няма за кого да живея. Не споделям ничия любов. Сега лежа - предаде ме вестибуларният апарат. Но така лежейки, взех болката от едно момиче. Утре пак ще я взема. Значи съм потребен! Усмихнат съм днес.
--- Край на цитат ---
Човек лесно би се заблудил... Смисъла е в процеса, нали Последен? Иначе май нямаше да си усмихнат днес.
posleden:
--- Цитат на: Astaroth в 27 Март 2021 22:33:08, Събота ---Човек лесно би се заблудил... Смисъла е в процеса, нали Последен? Иначе май нямаше да си усмихнат днес.
--- Край на цитат ---
Да, не спирай да вървиш!
posleden:
“Разкривай себе си с въпроси,
раздухвай искри в пепелта.
Когато дойде ден да грохнеш,
съмнявай се дори в смъртта.”
Solar:
--- Цитат на: posleden в 27 Март 2021 22:17:18, Събота ---За да бъдете щастливи се научете да живеете днес! Ако при вас не върви, огледайте се и споделете щастието на околните, красотата на природата и си спомнете за Стивън Хокинг.
--- Край на цитат ---
За да бъдеш щастлив, трябва да оцениш днес, макар и да не си "живял" за днес. А утре трябва да направиш крачка към твоето щастие. Аз така си мисля.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия