ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

За любовта, връзките и още нещо...

<< < (12/14) > >>

Astaroth:
Сега сериозно по темата...

Любовта има много проявления и трябва да се прави разграничение между тях. В този ред на мисли - по-скоро бих казал, че е възможно да има приятелство между представители на двата пола. Вярно - дори в едни чисто приятелски отношения няма как да не се прокрадва идеята за нещо повече от това и този факт е нещо напълно нормално - интереса към срещуположния пол, както вече е написано по-горе в темата, ни е природно заложен, за да подсигури оцеляването на вида ни, но тази идея не е задължително да бъде основен движещ мотив на отношенията им като цяло.

Потенциалът не е гаранция за разпалване на романтична връзка, тъй като не е единственият фактор и като такъв няма как изолирано да създаде достатъчно силна причинно-следствена връзка, нужно е нещо повече.

Ами ако вземем тези двама наши представители на двата пола които уж са само приятели и ги оставим на самотен остров, примерно... какво ли би последвало предвид факта, че до голяма степен оцеляването им ще зависи един от друг? Точно след няколко години въпросния остров ще гъмжи от братовчеди.

Cernunnos:
И без това всички сме братовчеди..... заради тия двамата - Адам и Ева!  [unsure]

Libra777:
Моите най-добри приятели са гейове всичките и съм сигурна, че това между нас си е чисто приятелство  [yu]

*убийте ме с камъни*

Cernunnos:
Моите пък всички са хетеро момчетата и също е чисто приятелство между нас.... надявам се!  :)) :)) :))

Solar:

--- Цитат на: Astaroth в  9 Юни 2022 20:08:58, Четвъртък ---Ами ако вземем тези двама наши представители на двата пола които уж са само приятели и ги оставим на самотен остров, примерно... какво ли би последвало предвид факта, че до голяма степен оцеляването им ще зависи един от друг. Точно след няколко години въпросния остров ще гъмжи от братовчеди.

--- Край на цитат ---
Никога не бих могла да бъда обективна, но мисля, че и при такива обстоятелства бих могла да си запазя само приятелството.  [lol]

Дори и да съм харесвала някой мой приятел много, веднъж отхаресам ли го, не мога да изпитам такова привличане отново.

--- Цитат на: Cernunnos в  9 Юни 2022 20:12:38, Четвъртък --- И без това всички сме братовчеди..... заради тия двамата - Адам и Ева!  [unsure]
--- Край на цитат ---

Тази дедукция не ми харесва  [unsure]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия