ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

За любовта, връзките и още нещо...

<< < (7/14) > >>

feniks75:

--- Цитат на: blado72 в 27 Септември 2021 08:10:53, Понеделник ---Щом теглят от душата ми дух и слагат върху техните души от този дух
--- Край на цитат ---

Трябва да ги спреш на всяка цена  да дърпат "дух от душатата ти",че няма да остане за бъдещата ти приятелка.

blado72:
Не мога да ги спра да дърпат енергия от душата ми. Много са - поне дузина. И казват че ми дават друга енергия когато вземат от моята, така че да се възтановя. Само че не се чуствам много добре. Караме се понякога.

Цеци_Вихронрав:
Ти с какви хора общуваш?

Llure:

--- Цитат на: blado72 link=topic=2283.msg50029#msg50029
date=1632635785 ---Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. :P

--- Край на цитат ---
Това ми звучи много опасно. Днес ти теглят духа да си правят секса, дават ти нещо друго на негово място... Утре ще ти кажат, че са те обсебили и им трябва още едно чуждо тяло за тоя техния секс и ще те принудят да извършиш нещо... За което ти няма да си виновен, нали, щото те са ти подменили душата и са те накарали. Ако цениш себе си, потърси квалифицирана помощ.

blado72:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 28 Септември 2021 08:42:55, Вторник ---Ти с какви хора общуваш?
--- Край на цитат ---
Някой магьосници ме познават защото баща ми е ходил при тях и покрай него и мен са опознали. С други се запознах когато се въртяха около моето тяло с душите си. Трети ги познавам от малко дете защото ми са комшии от нашият блок в града. Тези който познавам се държат приятелски със мен, пазят ме от другите обесняват ми магий, помагат ми, но не могат да изгонят всички останали.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия