ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

За любовта, връзките и още нещо...

<< < (6/14) > >>

feniks75:
Моралът,етиката ,любовта и други ценности сме ги придобили с еволюцията ни.Това е заложено в гените ни .Мъжът е ловец.Той е огън.Трябва да овладява територии.Колкото по първичен си ,толкова по нисшите страсти те обземат.Докато стигнеш до първичните инстинкти на животинското царство.В природата всеки вид е заложена полигамия или моногамия само ние хората имаме свободна воля и решаваме как да живеем. Ей ,сега като се сетя и аз съм се влюбвал преди 30 години.Май,че беше готино.

blado72:
Хубаво е че има такъв сайт. Тука хората разбират от магия. В другите сайтове не мога да споделя какво се случва с мен. Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. :P

Astaroth:

--- Цитат на: blado72 в 26 Септември 2021 08:56:25, Неделя ---Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. 
--- Край на цитат ---

Май, май... проблема е свързван с нямането на приятелка, а не с някаква магия  [umnik]

blado72:
Как да няма магия? Щом теглят от душата ми дух и слагат върху техните души от този дух значи има магия. Магията представлява работа с духа. Любовна магия я наричам аз.
А че си търся приятелка не го отричам. [ok]

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: blado72 в 27 Септември 2021 08:10:53, Понеделник --- Магията представлява работа с духа.
--- Край на цитат ---

Магията е работа с енергия. Няма духове, вампири и таласъми.

А любовна магия НЯМА! Любовта сама по себе си е магия.

Има афродизиаци. Можеш и да подчиниш волята на човек с различни техники, но да накараш някой насила да те обикне не става.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия