ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Постиженията преди личността?
Cernunnos:
Солар, като прочетoх ,че R. Kelly е някаква гад явно, аз не знаех... та реших да се включа. Поне относно музикантите. На мен песните на тоя маняк са ми много любими... особено "Did you ever think". Какъвто иска да бъде, то си е негов избор, той си носи кръста и последствията. Аз викам да не си причиняваме такава музикална карантина, че той и 2Pac плюе по репортерките, Майкъл Джексън се смята, че е педофил, а примерно Джим Морисън е бил тежък наркоман.... накрая ще ми остане да слушам само църковни песни щото са чисти и святи и то пак не е сигурно ония гадове кви мизерии правят по тъмна доба, поповете! ;D
А относно Кубрат... уважавам му успехите, които е постигнал, но много мутрее... а като мутрееш е хубаво после да не те набият и да не ти се смеят. Малко по-смирен трябва да стане.
Solar:
--- Цитат на: Libra777 в 17 Декември 2020 11:56:03, Четвъртък ---Ако говорим за постиженията на някого е едно. Съдийски решения, записани резултати и др. са друга тема.
--- Край на цитат ---
Може ли да доразработиш идеята си, защото така не ми става ясно в каква ситуация постиженията на някого се разграничават коренно от съдийските решения.
--- Цитат на: Cernunnos в 17 Декември 2020 12:33:10, Четвъртък ---
...накрая ще ми остане да слушам само църковни песни щото са чисти и святи и то пак не е сигурно ония гадове кви мизерии правят по тъмна доба, поповете! ;D
--- Край на цитат ---
Аз те разбирам напълно, за абсолютно всеки можеш да изровиш нещо, за което да се хванеш, и да го разпънеш на кръст. И тук опираме до каква степен си склонен да позволиш на информацията да моделира възприятията ти към този определен човек. Личен избор е.
--- Цитат на: Cernunnos в 17 Декември 2020 12:33:10, Четвъртък --- Солар, като прочетoх ,че R. Kelly е някаква гад явно, аз не знаех... та реших да се включа. Поне относно музикантите.
--- Край на цитат ---
Точно обвиненията към Майкъл изградиха мнението ми, че не трябва да се оставяме медиите да формират или променят мислите ни спрямо известните личности на 100%. Защото те търсят само newsworthy истории, без да правят проверка на истинността им в повечето случаи. Ако всички сме достатъчно наивни да се поддадем на манипулациите им, нечия кариера и живот могат да бъдат сринати.
Вече не съм напълно запозната със случая на R. Kelly, че мина доста време откакто се интересувах, но съм му гледала интервюта след премиерата на документалката, която му унищожи кариерата. Поведението му по никакъв начин не може да те убеди в обратното, той е нервен, сприхав, заплашителен и body language-ът му навява "виновен". Човек убеден в невинността си според мен не би се държал по този начин. Но винаги може да се спори по тази тема.
Cernunnos:
Не се и занимавам да ровя, да търся за живота на любими артисти. Просто са прекалено далеч от моя живот тези хора, че да ме вълнува. Тяхното изкуство е близо до мен и дотам е границата. Има хора, които се интересуват колко килограма тежи кралското бебе на принц Охлюв, сина на Чарлз от Англия. Тяхна си работа. Слушам музика, творя, радвам се на живота и животът се радва на мен [victory]
Solar:
Fair enough [taunt]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия