ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Трайна травма
listentothewild:
Солар, тук и с Анджеликс, и с Либра сме едни заклети романтички, които вярват във вечната любов. На времето са ги женили родителите повече, литературата е била съвсем различна (поне като достъпност в България). И понеже съм писателка, от години ме влече тая идея да разбера как е било едно време - от бита до влюбването, във живи истории, от различни баби и дядовци и краища на китната ни страна. Та, провеждала съм си куп мои такива "изследвания", в които съм разпитвала и попивала много истории и... Ми, друга представа са имали за любовта едно време.
А моята малко като виц... Нали съм вещица... Изгори ме той през 1608г., пък аз се върнах сега да ме обича (говедото, както ще каже Цеци) ;D ;D ;D
Libra777:
Също и "Мъжете са идиоти" [witch]
feniks75:
Брей ,много се феминизира тази тема.
Veleroth:
Ще започна с едно голямо благодаря на всички, които са оставили тяхната история и гледна точка, защото докато четох някои от постовете ми даде и възможност да погледна и от десети ъгъл това, което изпитвам.
Аз също съм голям романтик и привърженик на любовта и тази девойка си остава "моята голяма любов", с която се надявам някой ден да си оправим отношенията поне до някаква степен на-малко, защото е човек с акъл в главата и може да се говори с нея.
Относно всичко останало, аз съм голям инат и се опитвам да преборя емоциите със здрав разум, но не винаги ми се получава и поради тази причина реших да създам тази тази тема, на която отговорите бяха много полезни поне за мен.
Благодаря ви.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Veleroth в 18 Декември 2020 21:21:50, Петък ---аз съм голям инат и се опитвам да преборя емоциите със здрав разум, но не винаги ми се получава
--- Край на цитат ---
Ама ти да не мислиш, че на мен винаги ми се получава? Неее! И си страдам, ама тихичко и насаме. Е, по някога пред най-близките си приятели. Но пред света ходя с вдигната глава и го играя непукист!
Най-трудно е да вземеш решение въпреки чувствата си. Т.е. да оставиш да те ръководи ума, а не емоциите!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия